Επίσημη πρόβα γάμου για την Kate Moss

Επίσημη πρόβα γάμου για την Kate Moss

Η Kate Moss και ο Jamie Hince έκαναν την πρόβα του γάμου τους, μια μέρα πριν την επίσημη τελετή.

Μπορεί στην Ελλάδα να κάνουμε μια και καλή τον γάμο και να ξεμπερδεύουμε, στο εξωτερικό όμως υπάρχει πρόγραμμα.

Έτσι λοιπόν χτες ήταν η επίσημη πρόβα του γάμου της Kate Moss με τον Jamie Hince, ώστε να προετοιμάσουν τα πάντα στην εντέλεια για σήμερα, που θα γίνει η επίσημη τελετή.

Το ζευγάρι πήγε στο Cotswolds χτες το απόγευμα μαζί με αρκετούς στενούς φίλους που θα παραστούν στον γάμο και οι οποίοι βοηθάνε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σε αυτόν, ώστε να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να προβάρει την τελετή.

Η Kate εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε διάφορες αποχρώσεις του γαλάζιου, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η δική της εκδοχή του εθίμου που προστάζει τη νύφη να φορά «κάτι παλιό, κάτι μπλε, κάτι δανεικό και κάτι καινούργιο». Το φόρεμα ήταν σε hippy στυλ, άρα παλιό, μπλε, θα μπορούσε να ήταν δανεισμένο από τη συλλογή της μητέρας της Moss, Linda, πίσω στα 70's και, όσο για το καινούργιο, τι καλύτερο από τον Jamie Hince, του οποίου το χέρι δεν άφησε στιγμή.

Μερικοί από τους καλεσμένους που εμφανίστηκαν για την πρόβα, ήταν η κολλητή φίλη της Moss, και πρώην γυναίκα του Jude Law, Sadie Frost, μαζί με την 10χρονη κόρη της Iris η οποία θα είναι μία από τις παρανύμφους, ο καλός φίλος και κομμωτής της Moss, James Brown, καθώς και «ο κουμπάρος» του Jamie Hince, και έτερον ήμισυ του συγκροτήματός του, The Kills, η Alison Mosshart.

Στο μεταξύ, όσο το ζευγάρι πρόβαρε την τελετή στην Αγγλικανική Εκκλησία του Cotswolds με τους φίλους τους, οι ετοιμασίες στον τεράστιο πίσω κήπο του σπιτιού της Moss για την γαμήλια δεξίωση, συνεχίζονταν πυρετωδώς. Οι τέντες έχουν στηθεί, το catering θα αναλάβουν τα αγαπημένα εστιατόρια της Kate, το China Tang στο Dorchester και το Ritz του Παρισιού, δεκάδες κάσες από Grey Goose Vodka, Red Bull και σαμπάνια Dom Perignon έχουν παραγγελθεί, ενώ την διασκέδαση των καλεσμένων λέγεται πως θα αναλάβουν ο Iggy Pop, η Beth Ditto, ο Snoop Dogg και ο Carl Barat, πρώην μέλος των Libertines, του συγκροτήματος δηλαδή του πρώην της Moss, Pete Doherty.