Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι

Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι

Υπάρχουν κάποια ζευγάρια στο Hollywood που ο χωρισμός τους δεν ήταν το τέλος μιας σχέσης, αλλά η αρχή μιας φιλίας.

justin_timberlake-and-cameron
moore_willis
pamela_anderson_tommy_lee
spf140806b_01
Courteney_Cox_David_Arquette_4

Μπορεί το Hollywood να είναι γεμάτο «επικές» σχέσεις, ακριβά διαζύγια, εξωφρενικές διατροφές, πληγωμένους έρωτες και πολύκροτους καυγάδες, όταν όμως όλα τελειώνουν και η ζωή συνεχίζει τη πορεία της, κάποια πρώην ζευγάρια καταλαβαίνουν πως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και επαναπροσδιορίζουν τη σχέση τους, ως φιλαράκια πλέον. Αυτοί είναι μερικοί από τους cool «πρώην» της βιομηχανίας του θεάματος.



Cameron Diaz και Justin Timberlake
Ήταν μαζί για σχεδόν τέσσερα χρόνια και είχαν γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, μέχρι που ανακοίνωσαν τον ξαφνικό χωρισμό τους στις αρχές του 2007, με αμοιβαίες δηλώσεις αγάπης και θαυμασμού ο ένας για τον άλλον. Πέντε χρόνια μετά, πρωταγωνιστούν μαζί στην ταινία «Bad Teacher», γυρίζουν ερωτικές σκηνές γελώντας, δίνουν συνεντεύξεις κοροϊδεύοντας, φιλικά, ο ένας τον άλλον και φαίνονται πιο άνετοι και δεμένοι από ποτέ, σαν να ήταν κολλητοί από πάντα.



Bruce Willis και Demi Moore
Γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν το 1987 και έγιναν αυτομάτως το «χρυσό» ζευγάρι του Hollywood. Όταν η Moore ξύρισε το κεφάλι της για την ταινία «G.I. Jane», ο Willis ξύρισε και το δικό του για συμπαράσταση και μάλιστα οι δυο τους παράτησαν τη λάμψη του Hollywood για να ζήσουν σε μια φάρμα στο Idaho και να μεγαλώσουν εκεί τις τρεις κόρες τους. Το ζευγάρι χώρισε το 2000 χωρίς κανένα παρατράγουδο και μέχρι σήμερα μοιράζονται τη κηδεμονία των παιδιών τους και περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, με τον Bruce να έχει δηλώσει πως ο τωρινός άντρας της πρώην γυναίκας του, ο κατά πολύ μικρότερος σε ηλικία Ashton Kutcher, είναι «το αγαπημένο του παιδί από την οικογένεια».



Pamela Anderson και Tommy Lee
Ένας γάμος το 1995 που έγινε μετά από γνωριμία μόλις 96 ωρών, δύο γιοι να τους ενώνουν για πάντα, άπειρα δημοσιεύματα εφημερίδων για χρόνια, μια κασέτα ερωτικού περιεχομένου που έκανε τον γύρο του κόσμου και έκανε το «άθλημα» μόδα, πολλοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις μέχρι το οριστικό διαζύγιο –που δεν τους απαγόρευε ωστόσο να κάνουν σεξ μια φορά στο τόσο- είναι τα κυριότερα κομμάτια που άφησαν αυτή τη σχέση στην ιστορία. Πλέον είναι μόνο καλοί φίλοι, με την Pamela να δηλώνει ανοιχτά πως «θα μπορέσει να υπάρξει μόνο ένας συγκεκριμένος άντρας για να κάνω σχέση, μιας και όποιος κι αν είναι αυτός, θα πρέπει να καταλάβει πως δεν έχω δύο παιδιά, αλλά τρία. Ο Tommy θα είναι για πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου».



Κate Hudson και Chris Robinson
Ένα από τα πιο «ροκ» ζευγάρια της λαμπερής βιομηχανίας, η Hudson παντρεύτηκε τον τραγουδιστή των Black Crowes το 2000 και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Ryder. Το ζευγάρι ήταν συνέχεια μαζί, ταξιδεύοντας οικογενειακώς πότε για τις ανάγκες γυρισμάτων της Hudson και πότε για τις περιοδείες του Robinson, μέχρι που βγήκε η ανακοίνωση του διαζυγίου τους το 2006, λόγω «αδιάλλακτων διαφορών». Πλέον, ο Robinson είναι παντρεμένος και πατέρας ενός ακόμα παιδιού, η Hudson αρραβωνιασμένη με τον Matthew Bellamy των Muse και έγκυος στο παιδί τους, και οι δύο πρώην έχουν μια άψογη φιλική σχέση για χάρη του γιου τους Ryder, η οποία περιλαμβάνει συχνές εξόδους για φαγητό, επισκέψεις σε σπίτια και παιχνίδια στο πάρκο.



Courteney Cox και David Arquette
Παντρεύτηκαν το 1999 και στο αμέσως επόμενο επεισόδιο της σειράς «Friends», όλα τα ονόματα στους τίτλους αρχής είχαν δίπλα το επίθετο Arquette, ως φόρο τιμής στο νέο ζευγάρι. Απέκτησαν μια κόρη, την Coco, αλλά κάπου στη πορεία το πράγμα στράβωσε, με τον David να αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ και την Courteney να μην αντέχει άλλο. Χώρισαν το 2010 αλλά, παρά τα όποια προβλήματά τους, παρέμειναν φίλοι. Η Cox στάθηκε στο πλευρό του πρώην άντρα της κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσής του και πλέον περνάνε πολύ χρόνο μαζί, τόσο για χάρη της κόρης τους και της αγάπης που τρέφουν μεταξύ τους, όσο και, όπως λένε οι φήμες, για να δουν αν μπορούν να μείνουν μόνο φίλοι ή να προσπαθήσουν να φτιάξουν τη σχέση τους από την αρχή.