Δείτε την πρώτη φωτογραφία με την Kate Moss νυφούλα

Δείτε την πρώτη φωτογραφία με την Kate Moss νυφούλα

Μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της Kate Moss με νυφικό να καταφτάνει στο χώρο τέλεσης του μυστηρίου.

Σε λίγο η Kate Moss και ο καλός της, τραγουδιστής του group «Τhe Kills», Jamie Hince θα είναι επίσημα ζευγάρι ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Μόλις, όμως, κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία με την Kate ντυμένη νύφη μέσα σε μια ασημένια Rolls Royce –άλλες πέντε αποτελούν την αυτοκινητοπομπή- να κατευθύνεται στο χώρο τέλεσης του μυστηρίου συνοδευόμενη από τον πατέρα της και την κόρη της.

Τελικά το νυφικό είναι δια χειρός του John Galliano, όπως φημολογείτο έντονα τόσο καιρό και η Kate φορά, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, βέλο στολισμένο με διαμάντια. Όσο για τον γαμπρό, ο Jamie ανακοινώθηκε πως είναι ντυμένος με Yves Saint Laurent δημιουργίες.

Από τους υψηλούς καλεσμένους οι φήμες οργιάζουν πως ο John Galliano είναι ήδη εκεί και πως αναμένεται να καταφτάσει η editor-at-large της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour. Εκεί είναι ήδη και το top model Naomi Campell, φορώντας μια vintage δημιουργία υψηλής ραπτικής του οίκου Givenchy, αλλά και το fashion icon Daphne Guinness, συνοδευόμενη από τον σχεδιαστή καπέλων Philip Treacy.