Charlize Theron και Ryan Reynolds το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Charlize Theron και Ryan Reynolds το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Αν ισχύει, η φράση «a match made in heaven» μόλις βρήκε το αντιπροσωπευτικό της δίδυμο.

Από τη μία, είχαμε τον Ryan Reynolds να έχει πάρει πριν λίγο καιρό διαζύγιο από την Scarlett Johansson και οι φήμες να τον θέλουν ζευγάρι με το γερμανικής καταγωγής μοντέλο Agnes Fisher, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει ο ίδιος οτιδήποτε.

Από την άλλη, είχαμε την Charlize Theron να έχει χωρίσει εδώ και ένα χρόνο περίπου από τον επί εννέα χρόνια σύντροφό της Stuart Townsend, και να είναι σε μια φάση ψαξίματος, δηλώνοντας μάλιστα σε talk show πως θέλει να βρει άντρα και δεν μπορεί. Μια φωτογραφία των παπαράτσι που την έδειχνε να μιλά σε πολύ φιλικό κλίμα με τον Πρίγκιπα Χάρι ξεκίνησε κάποιες φήμες περί φλερτ, αλλά φυσικά και τίποτε από αυτά δεν ίσχυε.

Και οι δυο τους είναι από τους πιο όμορφους ηθοποιούς του Hollywood, τους πιο ταλαντούχους, τους πιο καλοπληρωμένους αλλά και τους πιο διακριτικούς, καθώς τόσο ο Reynolds όσο και η Theron κρατούν εδώ και χρόνια τη προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με κάθε δυνατό τρόπο.

Να λοιπόν που τώρα, έπειτα από έγκυρες πηγές και μια ενθουσιώδη ανάρτηση του Perez Hilton στον blog του, οι δύο ηθοποιοί φαίνεται πως είναι μαζί.

Οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι εδώ και κάμποσους μήνες, ενώ αρκετές φορές οι παπαράτσι έχουν συλλάβει τον Ryan να βγαίνει από το σπίτι της Charlize και έπειτα από λίγο να ακολουθεί και αυτή. Μεταξύ μας, κάποια στιγμή πρέπει όλοι οι celebrities να καταλάβουν πως αυτή η τεχνική «ξεκαρφώματος» είναι πιο κραυγαλέα από το έβγαιναν μαζί από κάποιο κτίριο, σαν κανονικοί άνθρωποι. Αλλά το προσπερνάμε αυτό.

Μια πηγή από το περιβάλλον της Theron είπε πως δεν πρέπει να περιμένει κανείς να τους δει να βγαίνουν μαζί σε κάποια εκδήλωση ή κάτι παρόμοιο, καθώς και οι δύο είναι πολύ αυστηροί με τη προσωπική τους ζωή και δίνουν περισσότερη βάση στη προώθηση της καριέρας τους.

Εκείνο το κορίτσι η Scarlett τι να κάνει άραγε;