Oι διακοπές του Μάνου Γαβρά στην Μύκονο

Oι διακοπές του Μάνου Γαβρά στην Μύκονο

Οι διακοπές του Μάνου Γαβρά στην Ελλάδα εκτός από τη Μύκονο περιλαμβάνουν και ταξίδι στην Κρήτη μετά τις 8 Αυγούστου. Φωτογραφίες στο Queen.gr.

Εδώ και λίγες μέρες έχει επισκεφτεί την χώρα μας για να γεμίσει μπαταρίες για έναν δύσκολο χειμώνα που τον περιμένει στο Los Angeles. Είναι από τα πιο σεμνά παιδιά του χώρου και με την εξέλιξη που σημειώνει στο εξωτερικό μας διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο.

Μάλιστα αυτή την περίοδο έχει στα χέρια του ένα σενάριο έκπληξη για τον κινηματογράφο και είναι συνέχεια σε πρόβες παρόλο που κάνει διακοπές στο νησί των Aνέμων. Συνάντησα τον Μάνο μαζί με την φίλη του Νίκη Καραγιώργου και κατάλαβα πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα έξω.

Έχει ηρεμήσει και το επίπεδο δουλειάς είναι πολύ υψηλότερο. Επόμενος σταθμός στις διακοπές του θα είναι η Κρήτη για να δει και την οικογένειά του λίγες ημέρες. Στην συνέχεια θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του και θα επιστρέψει στην Αμερική. Ο νεαρός ηθοποιός είναι μόνος του προσωπικά και τα φλερτ του καλοκαιριού δεν κατάφεραν μάλλον να τον συνεπάρουν μιας και είναι αφοσιωμένος στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα.