Συνέντευξη της Καλομοίρας που προκαλεί

Συνέντευξη της Καλομοίρας που προκαλεί

Στην εκπομπή της Νάντιας Μπουλέ και του Θανάση Πάτρα μίλησε η Καλομοίρα Σαράντη και τα όσα είπε προκάλεσαν πολλά σχόλια.

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς μίλησε η Καλομοίρα στην κάμερα του Elatte όπως αναφέραμε και απάντησε σε όσα είχε ακούσει και δεχτεί την περίοδο μετά το παιχνίδι που συμμετείχε. Παραδέχτηκε πως την ενοχλούσαν παλαιότερα αλλά όχι πλέον όλα τα δημοσιεύματα, ενώ τόνισε πως αν άκουγε κάτι αρνητικό για την οικογένειά της θα γινόταν Τουρκάλα από τον θυμό της.

«Και να λένε κάτι αρνητικό it's ok, είναι μέσα στη δουλειά» είπε η 26χρονη τραγουδίστρια, ενώ ευχαρίστησε τους επικριτές της για τα αρνητικά σχόλια στην αρχή της καριέρας της: «Τους ευχαριστώ, γιατί όταν τα ακούς αυτά σε κάνει να βράζεις μέσα σου και λες: "θα σου δείξω εγώ!". Αλλά πάντα ακούς αυτά τα πράγματα κάθε χρόνο- αυτοί που τα λένε νομίζουν ότι δεν τα ακούς, αλλά εσύ τα ακούς όλα- αλλά εντάξει, κοιτάς μπροστά και κάνεις τη δουλειά σου. Νομίζω ότι αν είσαι σοβαρή στη δουλειά σου, όλα θα πάνε καλά».

Πολύ πιο ώριμη και πανέμορφη η Καλομοίρα συνέχισε στην συνέντευξή της. «Στην αρχή στεναχωριόμουν πιο πολύ. Όταν ακούς κάποια πράγματα λες "γιατί τα λένε αυτά;" ή όταν ακούς κάτι και λένε μια ιστορία εντελώς λάθος, λες "από πού πήραν τις πληροφορίες;", αλλά πάλι κάνεις τη Γιαπωνέζα, γιατί δεν γίνεται κάθε φορά να βγαίνεις και να δηλώνεις ότι δεν έγινε έτσι όπως τα μεταφέρουν. Έπειτα, δεν έχει και σημασία. Αν έλεγαν για την οικογένειά μου, εκεί θα γινόμουν Τουρκάλα! Αλλά λένε για μένα και δεν με πειράζει».