Η πρώην του Daniel Craig πήρε την εκδίκησή της

Η πρώην του Daniel Craig πήρε την εκδίκησή της

Και επιβεβαίωσε το ρητό που λέει πως «η κόλαση δεν πιάνει μία μπροστά στην οργή μιας παρατημένης γυναίκας».

Πριν λίγο καιρό, και εντελώς απροειδοποίητα, ο Daniel Craig παντρεύτηκε με την Rachel Weisz σε μια μυστική και εντελώς κλειστή τελετή, μετά από σχέση μόλις λίγων μηνών. Το ζευγάρι των ταλαντούχων ηθοποιών είναι ερωτευμένο και οι δυο τους πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, οπότε όλα καλά μέχρι εδώ.

Τι γίνεται όμως με τη πρώην σύντροφο αλλά και αρραβωνιαστικιά του Craig, Satsuki Mitchell, η οποία από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε μόνη της;

Το διάστημα που ακολούθησε μετά τον απότομο χωρισμό της από τον ηθοποιό για τα μάτια της Weisz αλλά και τον αιφνίδιο γάμο τους, η Mitchell δεν έκανε κανένα σχόλιο στα έντυπα, οι γονείς της όμως δεν δίστασαν να βγουν και να δηλώσουν πως η κόρη τους είναι «καταρακωμένη» και «σε σύγχιση». Λογικό.

Αυτό όμως που δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι σήμερα, είναι πως η Mitchell πρόλαβε και πήρε την εκδίκησή της από τον πρώην της, λίγο καιρό πριν χωρίσουν οριστικά.

Φαίνεται, λοιπόν, πως όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Craig να περνά πολλές ώρες με την Weisz εκτός πλατό, και οι φήμες για μια πιθανή ερωτική σχέση φούντωναν, η Mitchell δεν έκλεισε τα αυτια της και ανέλαβε δράση.

Πήρε τις πιστωτικές κάρτες που της είχε παραχωρήσει ο Craig και άρχισε να τις χρησιμοποιεί κατά βούληση. Μεχρι να τη χωρίσει και επίσημα ο Daniel, η Satsuki του είχε «ξεκληρίσει» ένα ολόκληρο εκατομμύριο δολάρια σε διάφορες αγορές.

Μπορεί ο χωρισμός να ήταν επίπονος, σίγουρα όμως η κυρία Mitchell δεν θα πεινάσει σύντομα.