Η πρώτη φωτογραφία της Anne Hathaway ως Catwoman

Η πρώτη φωτογραφία της Anne Hathaway ως Catwoman

Η παραγωγή του «The Dark Knight Rises» αποκάλυψε τη πρώτη φωτογραφία της νέας Catwoman/Anne Hathaway και η γκρίνια ήδη ξεκίνησε.

Πριν λίγες μόλις ώρες, το επίσημο site της τρίτης και τελευταίας ταινίας του Christopher Nolan με ήρωα τον Batman και τίτλο «The Dark Knight Rises», διέρρευσε τη πρώτη φωτογραφία της Anne Hathaway ως Catwoman. Και σίγουρα δεν μοιάζει με καμία Catwoman από όσες έχουμε δει τόσα χρόνια.

Η Catwoman κατά Nolan, φορά μια ολόσωμη, απλή, μαύρη στολή, φτιαγμένη από υλικό τελευταίας τεχνολογίας, καβαλά μηχανή, η οποία μοιάζει υπερβολικά με αυτή του Batman, αν δεν είναι η ίδια, και φορά hi-tech γυαλιά με LED φωτάκια. Ουδεμία σχέση, δηλαδή, με την (απόλυτη κατά τη πλειοψηφία των φαν) Catwoman της Michelle Pfeiffer στο «Batman Returns» του Tim Burton, και φυσικά πολύ, πολύ, μακριά από την Catwoman της Halle Berry στην ομώνυμη, και εντελώς β' διαλογής, ταινία.

Μια πηγή μέσα από τα στούντιο ανέφερε πως o Nolan ήθελε να είναι πιστός στην εμφάνιση της ηρωίδας στα κόμικς, βάσει των οποίων η στολή της Catwoman είναι περισσότερο λιτή και «τακτική» παρά σέξι. Το cast της ταινίας και όλη η ομάδα πίσω από τη δημιουργία της, από την άλλη, αποφεύγουν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο όταν ρωτούνται για τον χαρακτήρα της Catwoman, προτιμώντας να την αναφέρουν με το πραγματικό της όνομα, Selina Kyle. Πολλοί έσπευσαν να υποθέσουν πως, ίσως, ο χαρακτήρας της Hathaway στη νέα ταινία του
Σκοτεινού Ιππότη να μην είναι απαραίτητα «κακός» και ίσως να μην είναι καν η Catwoman, παρά η πιστή βοηθός του Bruce Wayne (η Kyle, που λέγαμε), η οποία στη πορεία γίνεται και βοηθός του κατά του εγκλήματος.

Όπως και να 'χει, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι του 2012, όταν και θα κυκλοφορήσει η ταινία, για να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Προς το παρόν, απολαύστε τη φωτογραφία και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.