Το νέο tattoo του Beckham για την κόρη του

Το νέο tattoo του Beckham για την κόρη του

Ο περήφανος μπαμπάς David έχει να επιδεικνύει πλέον άλλο ένα τατουάζ στο σώμα του, αυτό με το όνομα της κόρης του Harper Seven.

spl304074_003
spl304286_001

Η αλήθεια είναι πως ήταν αναμενόμενο, αν σκεφτούμε πως οι Beckhams έχουν μια παράδοση στο να κάνουν τατουάζ σχετικά με την οικογένειά τους, πόσο δε ο David Beckham που έχει «σημαδέψει» το σώμα του με τα ονόματα και των τριών γιων του.

Πρόσφατα λοιπόν, ο David εθεάθη με ένα φρέσκο τατουάζ, στην αριστερή πλευρά του λαιμού του, το οποίο αναγράφει με καλλιγραφικά γράμματα το όνομα της νέας του κόρης, Harper.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έπαιζε με την ομάδα του, L.A. Galaxy, εναντίον των FC Dallas, το περασμένο Σάββατο στο Carson του Calif, όταν κάποια στιγμή στο τέλος του αγώνα έβγαλε τη μπλούζα του και αποκάλυψε το νέο του τατουάζ με το όνομα της Harper.



Αυτό όμως δεν είναι το πρώτο παράδειγμα της αγάπης του David για τη νέα του, και πρώτη, κόρη. Ακριβώς μια μέρα μετά, τη Κυριακή, η μαμά Victoria πόσταρε στη σελίδα της στο Twitter μια φωτογραφία του περήφανου μπαμπά αγκαλιά με την μόλις τεσσάρων εβδομάδων κόρη τους, η οποία όμως απέδειξε πως «γράφει» από τώρα στη κάμερα.

«Έβγαλα αυτή την όμορφη φωτογραφία και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας, η μικρή Harper αγκαλίτσα με τον μπαμπάκα! x VB» έγραψε η Victoria κάτω από τη φωτογραφία.