Η πριγκίπισσα με ρετούς

Η πριγκίπισσα με ρετούς

Μήνες μετά το βρετανικό πριγκιπικό γάμο και το περιοδικό Grazia παραδέχτηκε πως «πείραξε» την φωτογραφία της Kate Middleton για το εξώφυλλό του.

Όταν το Μάιο κυκλοφόρησε η βρετανική έκδοση του περιοδικού Grazia με την Kate Middleton να ποζάρει με το νυφικό της περήφανα στο εξώφυλλο, όλοι έσπευσαν να καταγγείλουν πως η μέση της έδειχνε πολύ πιο λεπτή από ότι στην πραγματικότητα.

Τώρα τρεις μήνες περίπου μετά και ενώ στη Βρετανία ακόμα αναρωτιούνται αν η Pippa Middleton αδερφή της Kate «πείραξε» τα οπίσθιά της για να κερδίσει τα βλέμματα εκείνη τη μεγάλη ημέρα, το περιοδικό Grazia έρχεται και επιβεβαιώνει πως επεξεργάστηκε τη φωτογραφία της Kate για το εξώφυλλό του, μη μπορώντας να κάνει αλλιώς.

Σύμφωνα με το Grazia στη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν ήθελαν να φαίνεται ο πρίγκιπας Harry και αναγκάστηκαν να τον κόψουν. Όμως έτσι κόπηκε και μέρος από την αριστερή πλευρά του κορμιού της Kate το οποίο αναγκάστηκαν να «καθρεφτίσουν» από το υπόλοιπο σώμα της. Δεν υπήρχε δηλαδή σκοπιμότητα για να αδυνατίσουν την αυτού υψηλότητα Catherine, ακθώς σύμφωνα με τους υπευθύνους του περιοδικού δεν το είχε ανάγκη.