Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Amy Winehouse στη μεγάλη οθόνη;

Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Amy Winehouse στη μεγάλη οθόνη;

Η πολυτάραχη ζωή της αδικοχαμένης τραγουδίστριας πρόκειται να γυριστεί σε ταινία.

Ένα μήνα περίπου μετά τον τραγικό θάνατο της ντίβας της soul, το Hollywood ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να γραφτεί το σενάριο για μία ταινία που θα παρουσιάζει τη ζωή της Amy Winehouse έτσι όπως θα ήθελαν να τη δουν οι θαυμαστές της που τόσο πολύ την αγαπούσαν.

Μπορεί να μην έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα τα πραγματικά αίτια του θανάτου της διάσημης τραγουδίστριας, ο τρόπος όμως με τον οποίο έζησε μπροστά και πίσω από την κάμερα είναι αρκετά για να εξάψουν τη φαντασία κάθε τηλεθεατή και να τινάξουν μία τέτοια παραγωγή στα ύψη.

Αυτό που περιμένουν οι εταιρείες είναι η τελική έγκριση της οικογένειας της Amy, αλλά και η περαιτέρω βοήθειά τους σχετικά με κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς της αλλλά και παλαιότερες στιγμές από τα παιδικά χρόνια της star και την εποχή της αθωότητάς της.


Οι ηθοποιοί που διεκδικούν το ρόλο είναι πολλές και αναγνωρίσημες στο ευρύ κοινό, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί ακόμα κάποια οριστική επιλογή σχετικά με το casting.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η γυναίκα που θα τολμήσει να υποδυθεί τη μεγάλη τραγουδίστρια στον κινηματογράφο θα πρέπει να κατέχει μεγάλο φωνητικό ταλέντο, ανάλογες σωματικές διαστάσεις με τη μικροσκοπική Winehouse, αλλά και τη διάθεση και το κουράγιο να πειραματιστεί με το στιλ και την εμφάνισή της, όπως ακριβώς έκανε και η αδικοχαμένη δεσποινίδα της jazz.

Εσείς ποια θα θέλατε να δείτε στον πρωταγωνιστικό ρόλο;