Tο Queen στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου στην Θεσσαλονίκη

Tο Queen στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου στην Θεσσαλονίκη

Αποθεώθηκε απο 2.500 άτομα ο Αντώνης Ρέμος που έμεινε πάνω στην πίστα μέχρι τις 06.00 το πρωί. Στο πλάι του η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ που της αφιέρωσε την επιτυχία του "Φεγγάρια Χάρτινα".

Η φετινή επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, μετά τα περσινά γεγονόντα με την ομάδα του Ηρακλή, ήταν απλά αποθεωτική. Ο Αντώνης Ρέμος έδειξε πόσο αγαπάει την πόλη του αλλά και πόσο τον λατρεύουν όλοι. Πάνω απο 500 άτομα έμειναν έξω απο το μαγαζί που ήταν απίστευτα γεμάτο.

Πάθος, αγάπη και ζεστασιά για έναν καλλιτέχνη. Στη 01.25 ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε με το κομμάτι "Τέρμα η Ιστορία" να τραγουδιέται απο όλο τον κόσμο. Στα πρώτα τραπέζια η αγαπημένη του Υβόννη η οποία μαζί με την παρέα της ξεφάντωσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.Στο Politeia είδαμε πολύ κόσμο και απο την Αθήνα που ταξίδεψαν για να δουν τον φίλο τους.
Η Στέλλα Δημητρίου με τον σύντροφό της Μαξ, Ο Χάρης Σιανίδης, η Ευγενία Γκιζέλη, ο Σέρρος Μύρτας, ο Κώστας Πηλαδάκης και πολλοί άλλοι. Όλοι, χειροκρότησαν τον φίλο τους και του πέταξαν δεκάδες δίσκους με λουλούδια. Η Μαλού Κυριακοπούλου και ο Δημήτρης Τικτόπουλος απο το Greek Idol ήταν οι εκπλήξεις στην πίστα μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Γιάννη Δόξα. Υπέροχο νεανικό σχήμα που θα συντροφεύει το κοινό της συμπρωτεύουσας μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου.

Η στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευσε το "Κλειστά τα στόματα" ήταν η ιδιαίτερη. Όλος ο κόσμος ανέλαβε ρόλο τραγουδιστή και αποθέωσε τον καλλιτέχνη που αγαπά και τιμά αυτό που κάνει με ευγένεια και επαγγελματισμό.