Όλα τα αγόρια της Jennifer Aniston

Όλα τα αγόρια της Jennifer Aniston

Αν νομίζετε ότι ο Brad Pitt είναι η μοναδική επιτυχία στο ερωτικό παρελθόν της, λανθάνετε.

Η Γενοβέφα Αναστασάκη είναι ένα κορίτσι που μεγάλωσε την Καλιφόρνια και είχε νονό το Τέλη Σαβάλα οπότε η καριέρα στη βιομηχανία του κινηματογράφου ήταν τουλάχιστον αναμενόμενη.

Και ως γνήσια διάσημη γυναίκα καριέρας δεν μπορεί να έχει και ένα πλούσιο ερωτικό παρελθόν για να δικαιώσει το μύθο της femme fatale. Μπορεί όλοι να γνωρίζουν πως ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt, ο οποίο την παράτησε για την Angelina Jolie και πλέον έχει στο πλευρό της το γόη του Hollywood, Justin Theroux, αλλά τα χρόνια που πέρασαν υπήρξαν αρκετά έντονα στον ερωτικό τομέα για τη Jennifer.

Τους εφηβικούς της έρωτες δεν μπορούμε να τους γνωρίζουμε αλλά ο Charlie Schlatter ήταν ο πρώτος γνωστός δεσμός της Jennifer. Ο Adam Duritz και ο Tate Donovan ήταν οι επόμενες κατακτήσεις της πριν στεριώσει (έτσι νόμιζε) για επτά χρόνια με το Brad Pitt. Μετά το χωρισμό υπήρξε το κορίτσι του Vince Vaughn, του Paul Sculfor και το John Mayers, αλλά κανείς τους δεν αποδείχτηκε ικανός να την κρατήσει στην αγκαλιά του. Για να δούμε αν ο Justin θα έχει τη τύχη αυτή.