Το (προσωρινό) σπίτι της Jennifer Aniston και του Justin Theroux

Το (προσωρινό) σπίτι της Jennifer Aniston και του Justin Theroux

Μπορεί να είναι ένα μπάνγκαλοου, όταν όμως βρίσκεται στους λόφους του Hollywood και κοστίζει $17.500 το μήνα, όλοι καταλαβαίνουμε πως δεν πρόκειται για ένα απλό μπάνγκαλοου.

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux είναι πλέον ένα από τα πιο «καυτά» και διάσημα ζευγάρια στο Hollywood, αλλά και από τα πιο, κατά τα φαινόμενα, αγαπημένα. Γι' αυτό και δεν είναι έκπληξη πως έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιο διάστημα να ψάχνουν για το σπίτι στο οποίο θα συγκατοικήσουν.

Όταν όμως πρόκειται για δύο ονόματα της κλάσης τους, το σπίτι αυτό δεν θα είναι ένα δυαράκι με βεράντα στο Brooklyn. Γι' αυτό και Aniston και Theroux επιδίδονται από τα τέλη Ιουλίου σε ένα ασταμάτητο ψάξιμο για την κατοικία των ονείρων τους. Μέχρι να την βρουν, ωστόσο, πρέπει κάπου να μένουν. Τη λύση σε αυτό το τεχνικό πρόβλημα έδωσε μια κατοικία με δύο υπνοδωμάτια και σχετικά μικρό μέγεθος –για τα δεδομένα των διασήμων, όχι για εμάς κι εσάς- η οποία βρίσκεται στους λόφους του Hollywood κα, τυπικά, θεωρείται μπάνγκαλοου.

Το «μπάνγκαλοου» όμως αυτό, έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι γύρω στα 540τ.μ., είναι κατασκευή του 1949 και έχει ως κύριο στοιχείο το σκουρόχρωμο ξύλο, διαθέτει τεράστια παράθυρα με φαντασμαγορική θέα της πόλης, κήπο, πισίνα, ξύλινη εξέδρα, 2 υπνοδωμάτια, ένα γκαράζ που έχει μετατραπεί σε γραφείο από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες, πλούσια φυσική βλάστηση τριγύρω για τέλεια απομόνωση, και κοστίζει $17.500 το μήνα.

Το ζευγάρι μένει εκεί από την 1η Αυγούστου, λίγους μήνες μετά απ' όταν η Aniston αποφάσισε να αφήσει το υπερ-ντιζαϊνάτο σπίτι της στο Beverly Hills και να κάνει τη ζωή της πιο απλή, μαζί πάντα με τον νέο της έρωτα.

Κοιτώντας τις φωτογραφίες του προσωρινού τους σπιτιού, ούτε εμάς θα μας ενοχλούσε η απλή και ήρεμη ζωή.