Ο καλοκάγαθος Shia LaBeouf σκηνοθετεί τον άγριο Marilyn Manson

Ο καλοκάγαθος Shia LaBeouf σκηνοθετεί τον άγριο Marilyn Manson

Σε μια συνεργασία που αποτελεί την απόλυτη κυριολεξία του «καλού, κακού και άσχημου» σε ένα.

Ο Shia LaBeouf, ο νεαρός κύριος που υποδύθηκε τον «Indiana Jones»/ Harrison Ford σε νεαρή ηλικία, βρέθηκε στο πλευρό του Michael Douglas στο sequel της «Wall Street» και έγινε «Transformer» πείθοντάς μας πως πρόκειται περί φλώρου ολκής ήρθε τώρα να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να μας άλλάξει άρδην άποψη. Μαζί με την φιλενάδα του Karolyn Pho συνεργάστηκαν με το απολύτως κακό και ιδιόμορφο παιδί της μουσικής, Marilyn Manson, σε ένα project με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Born Villain» (μτφρ. γεννημένος εγκληματίας) και σοκάρε τα πλήθη που δεν πίστευαν πως διέθετε τέτοια αποθέματα κολασμένης, κυριολεκτικά, ενέργειας εντός του. Το project αποτελείται από ένα video (το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω αν είστε ενήλικες και σας εγκρίνει το youtube την επιθυμία σας) και ένα βιβλίο με φωτογραφίες από τον LaBeouf και το κορίτσι του, με πρωταγωνιστές τους ίδιους.

Περισσότερα για το project τους (ίσως δεν) θα καταλάβετε από τους ίδιους:
«Ο αρχικός μας στόχος ήταν να προωθήσουμε κάτι στο οποίο πιστεύουμε, ένα μικρής διάρκειας φιλμ το οποίο δουλέψαμε μαζί για το επερχόμενο album του Marilyn Manson. Βρεθήκαμε να παίρνουμε ρίσκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Καλλιτεχνικά το μυαλό λειτουργεί στις υψηλότερες συχνότητές του στην παράνοια. Σου επιτρέπει να εξερευνήσεις κάθε δρόμο και πιθανότητα της κατάστασής σου σε υψηλές ταχύτητες και πλήρη διαύγεια...Κάποιοι γίνονται μπάτσοι για να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Κάποιοι γίνονται βάνδαλοι για να κάνουν τον κόσμο ένα μέρος πιο όμορφο».

Εμείς, πάντως, καταλάβαμε το κομμάτι με την παράνοια απόλυτα, βλέποντας το video.

Στην φωτό μπορείτε να δείτε τους δύο παράδοξους συνεργάτες στην πρώτη παρουσίαση του project στο βιβλιοπωλείο Hennessey+Ingalls και στο Space1520 Courtyard in Hollywood στην Καλιφόρνια.