Γνωρίστε το πιο όμορφο μωρό στο Hollywood

Γνωρίστε το πιο όμορφο μωρό στο Hollywood

Το νεογέννητο αγοράκι της Marion Cotillard κερδίζει με διαφορά σε χάρη και γλυκύτητα οποιοδήποτε άλλο μωρό στη showbiz.

Εντάξει, όλα τα μωρά είναι όμορφα και χαριτωμένα, ακόμα και τα πιο «στριμμένα», πόσο μάλλον τα μωρά διάσημων celebrities που, όσο να πεις, έχουν γονίδια να κληρονομήσουν (βλ. Brangelina, Beckhams κλπ).

Ήρθε όμως η ώρα να γίνουμε ρεαλιστές και να παραδεχτούμε πως ο μόλις τριών μηνών μπόμπιρας της Γαλλίδας ηθοποιού Marion Cotillard και του Γάλλου σκηνοθέτη και ηθοποιού Guillaume Canet που ακούει στο όνομα Marcel, είναι σίγουρα ότι πιο γλυκό, αξιολάτρευτο, τσαχπίνικο και, φυσικά, πανέμορφο έχουμε δει σε μωρό μέχρι τώρα.

Η 35χρονη Cottilard, εμφανίστηκε μέσα στην εβδομάδα στο αεροδρόμιο του Los Angeles, κρατώντας αγκαλιά τον μικρό Marcel, στην, ουσιαστικά, πρώτη του εμφάνιση στον φακό των φωτογράφων. Η ηθοποιός ήταν εμφανώς πιο ξεκούραστη και φρέσκια από τη τελευταία φορά που την είχαμε δει μετά τη γέννα, πριν περίπου ένα μήνα, ενώ το μωρό της απολάμβανε την αγκαλιά της μαμάς του και έσκαγε μερικά ανεπανάληπτα χαμόγελα στους φωτογράφους.

Η Marion Cotillard, ωστόσο, δεν ξεκουράστηκε και ιδιαίτερα μετά τη γέννα, καθώς τώρα συνεχίζονται οι υποχρεώσεις της για τη νέα ταινία του Batman σε σκηνοθεσία Christopher Nolan, την τρίτη και τελευταία της σειράς, με τίτλο «The Dark Knight Rises», δίπλα στο πλευρό των Christian Bale, Gary Oldman, Morgan Freeman και Anne Hathaway.

Το πως θα καταφέρει να αφήσει το αξιολάτρευτο αυτό πλάσμα για να πάει στα γυρίσματα, είναι άλλο θέμα.