Δείτε το trailer της πρώτης σκηνοθετικής απόπειρας της Jennifer Aniston

Δείτε το trailer της πρώτης σκηνοθετικής απόπειρας της Jennifer Aniston

Η διάσημη ηθοποιός το γύρισε στη σκηνοθεσία για καλό σκοπό, το σχέδιό της όμως είναι να συνεχίσει το «άθλημα» και να παραμείνει πίσω από τις κάμερες.

Η Jennifer Aniston εμφανίστηκε τις προάλλες στο Skylight Soho, μαζί με τον Justin Theroux, για να προωθήσει το «παιδί» της, τη πρώτη της σκηνοθετική δουλειά, δηλαδή, με τίτλο «Five».

Πρόκειται για μια παραγωγή του δικτύου Lifetime, και η οποία είναι μια ανθολογία από πέντε ταινίες μικρού μήκους, σκηνοθετημένες από 5 διάσημα ονόματα του χώρου της show bizz, που εξερευνούν τον αντίκτυπο που έχει ο καρκίνος του μαστού στις ζωές των ανθρώπων. Μαζί με την Aniston, δύο από τις πέντε ταινίες έχουν σκηνοθετήσει η Demi Moore και η Alicia Keys, οι οποίες παρευρέθηκαν επίσης στο event.

Η Aniston δήλωσε στους δημοσιογράφους «Η ελπίδα μας με το Project Five είναι να διασκεδάσουμε, να ενημερώσουμε, να ξεκινήσουμε έναν διάλογο γύρω από την έρευνα και την πρόληψη. Ήταν σαν να δουλεύαμε όχι μόνο με τους καλύτερούς μας φίλους, αλλά και με εξαιρετικούς παραγωγούς, οι οποία μας "έδεσαν" τέλεια. Δεν μπορούμε καν να πιστέψουμε πως βρισκόμαστε εδώ αυτή τη στιγμή, είναι εκπληκτικό». Είπε επίσης πως το σχέδιό της είναι να ασχοληθεί ξανά με τη σκηνοθεσία στο μέλλον, χωρίς να ξέρει που πως και πότε ακόμα.

Ωστόσο, όταν ένας δημοσιογράφος τη ρώτησε σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Brad Pitt για τον «βαρετό» γάμο τους, η Aniston όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά απάντησε αναλόγως «Ω Θεέ μου, δεν αξίζει καν να το συζητάμε σε μια τέτοια βραδιά».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου και μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω.