Η βασίλισσα Ελισάβετ έριξε πόρτα στην Kate Middleton

Η βασίλισσα Ελισάβετ έριξε πόρτα στην Kate Middleton

Κανείς δεν πάει κόντρα σε μία βασίλισσα.

Τα ουρλιαχτά της βασίλισσας Ελισάβετ ακούστηκαν σύμφωνα με φήμες σε όλο το Buckingham, όταν ενημερώθηκε για τα καινούρια πλάνα της νύφης της, Kate Middleton. Η σύζυγος πλέον του πρίγκιπα William και Δούκισσα του Cambridge δείχνει να κάνει τα δικά της σχέδια χωρίς να υπολογίζει πρωτόκολλο και βασιλικές υποχρεώσεις, κάτι το οποίο κάνει έξαλλη τη γιαγιά του πρίγκιπα.

Πιο συγκεκριμένα, η Kate αποφάσισε να ποζάρει για λογαριασμό της αμερικανικής «Vogue», δίνοντας έτσι και την πρώτη της συνέντευξη σε γυναικείο περιοδικό και μάλιστα πρώτης γραμμής. Αυτό όμως έρχεται σε αντιδιαστολή με το προφίλ της βασιλικής οικογένειας και ειδικά της γυναίκας του πρίγκιπα. Έχοντας ως σύζυγο το δεύτερο σε σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, η Kate Middleton θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική στις επιλογές της εστιάζοντας σε φιλανθρωπίες και κοινωφελή έργα, όπως ακριβώς έκανε και η αδικοχαμένη Νταΐάνα.

Αυτά βλέπει η σιδηρά γιαγιά και έχει αρχίσει να αντιπαθεί τη Δούκισσα του Cambridge, καθώς δε δείχνει να συμμορφώνεται με τους κανόνες της βασιλείας. Εμείς θα τη συμβουλεύαμε μιας και δεν μπορεί να κάνει πραγματικότητα το "πέτα τη γιαγιά από το τρένο" να βάλει μυαλό και να σταματήσει να κοντράρει τη βασίλισσα.