Justin Bieber και Ozzy Osbourne μαζί σε νέα διαφήμιση

Justin Bieber και Ozzy Osbourne μαζί σε νέα διαφήμιση

Το παιδί-φαινόμενο της ποπ βιομηχανίας μπορεί να διαγράψει άλλο ένα όνομα από τη λίστα του με τα είδωλα που πρέπει να γνωρίσει.

Το ιερό τέρας της hard rock μουσικής και τραγουδιστής των Black Sabbath, Ozzy Osbourne, συνεργάστηκε με το παιδί-φαινόμενο της ποπ μουσικής (και μουσικής βιομηχανίας γενικότερα) με το εξαιρετικά «άβολο» κούρεμα, Justin Bieber, για τα γυρίσματα μιας φουτουριστικής διαφήμισης για την ερχόμενη διοργάνωση του αθλητικού αμερικάνικου θεσμού του Super Bowl.

Η διαφήμιση έγινε για την αλυσίδα καταστημάτων Best Buy και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις 17 Ιανουαρίου, με τις λεπτομέρειες του concept να παραμένουν άκρως μυστικές μέχρι τώρα. Τη μέρα των γυρισμάτων ο 16χρονος τραγουδιστής ενημέρωσε τους 7 εκατομμύρια ακολούθους του στο Twitter «#todaywasepic» (σήμερα ήταν επικά). Το διαφημιστικό θα διαρκεί 30 δευτερόλεπτα και ο ίδιος ο Bieber είπε πως θα είναι εξαιρετικά αστείο.

Για να πούμε την αλήθεια, εμείς βρίσκουμε λίγο αστεία και την απόφαση του 62χρονου «Πρίγκιπα του Σκότους», Ozzy, να συμπρωταγωνιστήσει με ένα 16χρονο που έχει εκδώσει ήδη την αυτοβιογραφία του, αλλά χάος η ψυχή του ανθρώπου. Ας ελπίσουμε μόνο η συνεργασία τους να παραμείνει σε αυτό το διαφημιστικό σποτ και να μην επεκταθεί στον μουσικό τομέα. Γιατί αυτό θα ήταν πραγματικά «άβολο».