Tότε και τώρα: η Renee Zellweger και οι απίστευτες αλλαγές στο look της

Tότε και τώρα: η Renee Zellweger και οι απίστευτες αλλαγές στο look της

Μια ηθοποιός που τολμάει, όσο καμιά άλλη, να μεταμορφώνεται.

Το Χόλιγουντ δεν αγαπάει πάντα τις αλλαγές. Γι' αυτό και είναι πολλές εκείνες οι κυρίες που μένουν πιστές στο look τους, καθιερώνοντάς το ως ένα είδος trademark για τους ρόλους που επιλέγουν. Η Renne Zellweger δεν ανήκει σίγουρα σε αυτή την κατηγορία. Από την αρχή ως σήμερα, δε διστάζει να τολμάει και να ρισκάρει... κερδίζοντας έτσι πάντα πόντους και ολοένα περισσότερους θαυμαστές.

Το στυλ της χαριτωμένης Renee έχει αλλάξει άπειρες φορές και η αλήθεια είναι πως την έχουμε δει με όλα τα πιθανά look! Με μακριές ξανθές μπούκλες που την κάνουν θηλυκή και αισθησιακή. Με κοντό μαύρο μαλλί που τονίζει τα υπέροχα μάτια και τη λευκή της επιδερμίδα. Με μαλλί μέχρι τους ώμους που θυμίζουν το άγουρο επαρχιώτικο προφίλ της. Με ξανθό κοντό καρέ σε ποικίλα μήκη και με διαφορετικές αφέλιες. Με κοντό μαλλί και μπούκλες στο χαρακτηριστικό ύφος της Marilyn Monroe. Με μακρύ καστανό σε μια περισσότερο κοριτσίστικη εμφάνιση. Οι αποχρώσεις, το μήκος, το στυλ... όλα αλλάζουν ανάλογα με το κέφι και τη διάθεση της γοητευτικής Renee που, συν τοις άλλοις, δε διστάζει προς χάριν ρόλων να βάλει πολλά κιλά και να τα χάσει με την ίδια ευκολία για την επόμενη ταινία. Αποτέλεσμα είναι οι εμφανίσεις της να διαφοροποιούνται εξολοκλήρου και να προκαλούν πάντα το ενδιαφέρον.

Τα τελευταία χρόνια η Renee έχει εξελίξει και το στυλ των ρούχων της. Το κοντοκουρεμένο μαλλί σε συνδυασμό με υπέρκομψα σύνολα (και πάντα σε μια σμιλεμένη σιλουέτα) την έχουν ανάγει σε σύμβολο της μεγάλης οθόνης. Η Renee Zellweger είναι μια αρτίστα, μια πραγματική επαναστάτρια του στυλ.