Ryan Gosling και Eva Mendes: Ένας έρωτας που συνεχίζει να πληγώνει

Ryan Gosling και Eva Mendes: Ένας έρωτας που συνεχίζει να πληγώνει

Μια ακόμα δημόσια τρυφερή στιγμή του διάσημου ζευγαριού κάνει εκατοντάδες θαυμαστές του Gosling (κυρίως γυναίκες) να αναρωτιούνται: Γιατί, Ryan;

Η είδηση πριν λίγες εβδομάδες πως ο Ryan Gosling είναι ζευγάρι με την Eva Mendes μας άφησε όλους κάπως παγωμένους και με μια απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μας. Δεν είναι πως η Eva Mendes δεν είναι όμορφη γυναίκα, προς Θεού. Και ταλαντούχα ηθοποιό θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε. Αυτό που δεν μας κάθεται καλά, όμως, είναι πως δεν μπορούμε να διακρίνουμε την παραμικρή χημεία μεταξύ του γοητευτικού ηθοποιού και της Λατίνας σταρ. Κάτι δεν μας κολλάει.

Οι νέες φωτογραφίες, ωστόσο, που κυκλοφόρησαν σήμερα, δείχνουν άλλα. Ο Gosling και η Mendes -στη δεύτερη δημόσια εμφάνισή τους μαζί μετά από τη διασκεδαστική μέρα τους στη Disneyland, όπου και έγινε γνωστό το ειδύλλιό τους- βρίσκονται στο αμάξι του ηθοποιού για μια βόλτα στους ηλιόλουστους δρόμους του Hollywood, όταν κάποια στιγμή η Mendes δεν μπορεί να κρατηθεί και δίνει ένα παθιασμένο φιλί στο αγόρι της. Και φυσικά οι παπαράτσι ήταν εκεί για να το καταγράψουν.

Πριν από λίγες μέρες πάντως, ο Gosling είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή του τον προβληματισμό του για τις χολιγουντιανές σχέσεις, παρά το γεγονός πως εδώ και ένα μήνα θεωρείται ζευγάρι με την Mendes.

«Η showbusiness είναι ο "κακός"», είχε πει ο ηθοποιός στους Times. «Όταν και οι δύο άνθρωποι σε μια σχέση βρίσκονται στη βιομηχανία του θεάματος, υπάρχει πολλή βιομηχανία του θεάματος στη σχέση. Απορροφά όλο το φως, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μεγαλώσει τίποτα».

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που χώρισε από την επί χρόνια σύντροφό του και επίσης διάσημη ηθοποιό, Rachel McAdams. Η υπερβολική δημοσιότητα. Και για να είμαστε δίκαιοι, όσο κι αν θα θέλαμε τον Ryan για τα μάτια μας μόνο, αυτό ήταν ένα πραγματικά ταιριαστό ζευγάρι, με αξεπέραστη χημεία. Θυμηθείτε τους να συμπρωταγωνιστούν στο «Notebook» και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Ή, ακόμα καλύτερα, δείτε αυτό το μνημειώδες στιγμιότυπο από τα MTV Movie Awards του 2005, όταν ήταν ακόμα ζευγάρι. Αυτές ήταν καλές εποχές, Ryan.