Michelle Pfeiffer: H γυναίκα «γάτα» για την οποία ο χρόνος κυλά αντίστροφα

Michelle Pfeiffer: H γυναίκα «γάτα» για την οποία ο χρόνος κυλά αντίστροφα

Μπορεί με τις περισσότερες γυναίκες ο χρόνος να είναι σκληρός, αλλά με τη Michelle Pfeiffer έχει σταθεί παραπάνω από γενναιόδωρος.

Η Michelle Pfeiffer από την πρώτη στιγμή που ντεμπούταρε στη show biz με τον πρώτο της μεγάλο ρόλο ως Tricia στη σειρά «The solitary man» κατάφερε να σαγηνεύσει το κοινό με γατίσια μάτια της, την αλαβάστρινη επιδερμίδα και τα ξωτικίστικα χαρακτηριστικά της.

Και ενώ ως νέα ηθοποιός σε ταινίες όπως το Grease 2 έμοιαζε να μεγαλοδείχνει, όσο ο καιρός πέρναγε ο χρόνος της αφαιρούσε έτη αντί να της προσθέτει και κάθε χρονιά φαινόταν νεότερη από την προηγούμενη.

Ανάμεσα στους ρόλους σταθμούς για τη Michelle ήταν σίγουρα αυτός της Catwoman στο Batman Returns που ποτέ καμία ηθοποιός δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει (βλ. Anne Hathaway και Halle Berry), στο Ladyhawke, στις Μάγισσες του Eastwick, στο Married with the Mob, στο Fabulous Baker Boys, το Frankie and Johnny και το I am Sam.

Σήμερα στα 53 της χρόνια είναι πιο φυσική και φρέσκια από ποτέ και δύσκολα οι νεότερες συνάδερφοι της έχουν καταφέρει να ανταγωνιστούν το class και τη φινέτσα της Michelle. Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό που πραγματικά αντικατοπτρίζει όλες τις αλλαγές της υπέροχης κυρίας Pfeiffer.