Τότε και τώρα: η Janet Jackson, οι επεμβάσεις και ο θρύλος της οικογένειας

Τότε και τώρα: η Janet Jackson, οι επεμβάσεις και ο θρύλος της οικογένειας

Μια αγαπημένη κυρία που δοκίμασε πολλές φορές το χέρι του πλαστικού χειρουργού.

H Janet Jackson υπήρξε αγαπημένη φιγούρα από τα 80ς. Η δημοτικότητά της είχε να κάνει σε πρώτη φάση με τον σούπερ διάσημο αδερφό της, όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Η Janet κατόρθωσε για πολλά χρόνια να γίνει είδωλο με άπειρα hits, απίστευτες συναυλίες και με μια εμφάνιση που σταδιακά αλλοιωνόταν από τις πολλές παρεμβάσεις στο επώδυνο κρεβάτι του χειρουργείου.

Η αδερφή του Michael ξεκίνησε ως μια συνηθισμένη κοπελίτσα με μακρύ σγουρό μαλλί και ανεπαίσθητο βάψιμο. Είχε ανέκαθεν μια φρεσκάδα χωρίς να είναι η εντυπωσιακή καλλονή. Στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Η Janet έβαλε στήθος, έφτιαξε τη μύτη της (παραπάνω από μια φορές) και άρχισε τις μικροεπεμβάσεις σε πιγούνι, ζυγωματικά, μάτια κλπ. Σταδιακά το βάψιμο έγινε πολύ πιο έντονο, τα μάγουλα υπερτονίστηκαν, τα φρύδια έφτασαν στο μέτωπο και κυρίως το σκούρο χρώμα του δέρματος άρχισε ελαφρώς να "ξασπρίζει". Αυτά όμως δεν ήταν οι μοναδικές αλλαγές στην εμφάνισή της! Την έχουμε δει με όλα τα πιθανά χτενίσματα και κουρέματα.. κοντό καρέ, μακρύ σγουρό, κοντό αγορέ, μακρύ ίσιο ή με μπούκλες και σε αποχρώσεις από καστανόξανθο μέχρι μαύρο.

H Janet Jackson παραμένει μέχρι σήμερα ένας μύθος των 80ς. Ανεξάρτητα από τη βαριά κληρονομιά που κουβαλάει, εμείς την έχουμε πάντα στην καρδιά μας.