Ποιος σούπερ διάσημος έφαγε τη θέση του Jamie Oliver;

Ποιος σούπερ διάσημος έφαγε τη θέση του Jamie Oliver;

Αυτός ο κύριος έχει καταλήξει ολίγον τι μαϊντανός.

O David Beckham αντικατέστησε τον συμπαθέστατο Jamie Oliver ως το κεντρικό πρόσωπο της τεράστιας Βρετανικής αλυσίδας φαγητού Sainsbury's.

Ο σούπερ διάσημος ποδοσφαιριστής θα εστιάσει τις προσπάθειές του στη διαφημιστική καμπάνια της αλυσίδας για τα δικαιώματα των παιδιών και στη χρηματοδότηση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. "Γνωρίζω τη διαφορά που μπορεί να κάνει στα παιδικά μια πιο υγιεινή και δραστήρια ζωή και έχω εντυπωσιαστεί από τη δέσμευση και την αφοσίωση της αλυσίδας. Περιμένω με αγωνία να συνεργαστώ με την Sainsbury's για να κάνω τα παιδιά να διασκεδάσουν περισσότερο και να αποκτήσουν μεγαλύτερη δραστηριότητα στην καθημερινότητά τους", είπε ο 36χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας είπε: "Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα έχουμε κοντά μας τον David ως εκπρόσωπο της καμπάνιας για τα παιδιά, τον θαυμάζουμε ως πατέρα, αθλητή και επιχειρηματία". Μετά τον Oliver, o οποίος τερμάτισε τη συνεργασία ύστερα από 11 χρόνια, ο David θα ξεκινήσει τη συνεργασία του στις 25 Νοεμβρίου.