Τι έπαθε αυτός που είπε στην JLo να αδυνατίσει;

Τι έπαθε αυτός που είπε στην JLo να αδυνατίσει;

Πολύ απλά, έχασε την δουλειά του.

Αν είναι για ένα πράγμα γνωστή η Jennifer Lopez, εκτός φυσικά από την καριέρα της, αυτό είναι οι πλούσιες καμπύλες της. Ποιος θα τολμούσε, λοιπόν, να πει στην Λατίνα σούπερ σταρ να αδυνατίσει;

Και όμως, πρόσφατα έγινε γνωστό πως ένας πρώην μάνατζερ της Lopez είχε συμβουλεύσει την τραγουδίστρια, όταν βρισκόταν ακόμα στην αρχή της καριέρας της, να χάσει κιλά για το καλό της φήμης της. Το αποτέλεσμα; Το μόνο που έχασε η JLo ήταν τον ίδιο τον μάνατζερ, καθώς τον απέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες.

Το περιστατικό αυτό έγινε γνωστό στη συνέντευξη που έδωσε η Jennifer Lopez στην Jane Fonda, τη θρυλική ηθοποιό αλλά και συμπρωταγωνίστριά της στην «Κακιά Πεθερά», για την αμερικάνικη έκδοση του γυναικείου περιοδικού Glamour.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, η Fonda είπε στην Lopez «Διάβασα πως κάποτε απέλυσες έναν μάνατζερ επειδή σου είπε να αδυνατίσεις» και η απάντηση που πήρε από την Jenny from the block ήταν, τουλάχιστον, παθιασμένη:

«Έγινα έξαλλη με το γεγονός πως κάποιος μπορεί να σου πει πως δεν μπορείς να έχεις λίγο επιπλέον κρέας πάνω σου –γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήμουν χοντρή! Ήταν μια πολύ κακιά και στενόμυαλη σκέψη. Του είπα " Όχι, αυτή είμαι και αυτός είναι ο τύπος της γυναίκας που με μεγάλωσε και ήταν πανέμορφη και δεν υπάρχει κανένας λόγος να είμαι κάποια άλλη και όχι ο εαυτός μου"».

Τρία ζήτω και βαθιά υπόκλιση για την Jennifer Lopez κυρίες και κύριοι!

Ωστόσο, η 42χρονη σταρ και μητέρα δύο παιδιών, είπε στη συνέχεια πως πλέον κανείς δεν της ασκεί παρόμοια κριτική: «Όχι, κανείς δεν μου λέει τίποτα τέτοιο τώρα. Πιστεύω πως ο κόσμος έχει μάθει πια».