Στο video clip της Όλγας Φαρμάκη μαζί με την αδερφή της λίγο πριν το τραγικό συμβάν

Στο video clip της Όλγας Φαρμάκη μαζί με την αδερφή της λίγο πριν το τραγικό συμβάν

Ποιος να το περίμενε.. Η ειρωνία της μοίρας. Την Πέμπτη ήταν μια μέρα χαράς αλλά τα ξημερώματα προς Παρασκευή όλα τα χαμόγελα σταμάτησαν. Παραθέτουμε υλικό απο το video clip και φωτογραφίες απο την Όλγα και την αδερφή της Γωγώ.

Tο κείμενο αυτό ήταν γραμμένο για να δημοσιευτεί σήμερα σύμφωνα με το νέο κομμάτι της Όλγας και την οπτικοποίηση του τραγουδιού της. Και ασφαλώς δε θα αλλάξει. Απλά οφείλουμε να δημοσιεύσουμε το υλικό μας για να δούμε όλοι ότι η ζωή μας είναι ένας αστάθμητος παράγοντας. Ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί. Εκεί που όλοι σαν παρέα ζούσαμε όμορφες στιγμές, στην συνέχεια απλά όλα καταστράφηκαν. Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το NIMITS για την κατάσταση της υγείας της Γωγώς Φαρμάκη είναι πολύ προσεκτικές και δε θα μπούμε σε κλίμα εντυπώσεων. Όλη την ώρα εκεί είναι οι γονείς και τα αδέλφια ης νεαρής κοπέλας. Αισιοδοξία υπάρχει και η συμπαράσταση όλων στο να δώσουν αίμα και αιμοπετάλια είναι συγκλονιστική. Το βράδυ του Σαββάτου στο σαλονάκι έξω από την εντατική που ήμουν μαζί με την Όλγα απλά μιλάγαμε για τα όνειρα της αδερφής της. Τα σχέδια που έκανε. Τις φωτογραφίες που έβγαζε συνεχώς αφού ήταν αγαπημένο χόμπι. Περαστικά να ευχηθούμε και όλα να πάνε καλά.

Πως κύλησαν τα γυρίσματα του κλιπ:

"Ως τα μεσάνυχτα" τιτλοφορείται το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Όλγας Φαρμάκη που συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον ράπερ LAVA μετά το ανεβαστικό "Έλα Έλα". Η σκηνοθεσία είναι του Μιχαήλ Μαυρομούστακου που για δέκα ώρες περίπου συνεργάστηκε με τους πρωταγωνιστές του κλιπ άψογα και σε λίγες μέρες θα δούμε στις οθόνες μας το αποτέλεσμα. Μάλιστα για λίγες σκηνές ήμασταν και εμείς μέσα στο σενάριο μιας και μας ζητήθηκε να σερβίρουμε σαμπάνια και να είμαστε to Room Service του κοριτσιού την στιγμή που μέσα στο δωμάτιό της ήταν μόνο με τα εσώρουχά της. Μια εμπειρία ομολογουμένως καυτή για κάθε άνδρα από ένα κορίτσι που, όχι άδικα, είναι από τα πιο όμορφα στην Ελλάδα. Η υπόθεση του κλιπ εξελίσσεται σε δύο παράλληλες δράσεις με την τραγουδίστρια ντυμένη με ρούχα δεκαετίας του '70 να αναζητά το άλλο της μισό τραγουδώντας για την αγάπη τους! Το πρώην κορίτσι του Θέμου μίλησε στο Queen και δήλωσε ότι: "Δεν σκέφτομαι επαγγελματικά το τραγούδι και όσοι με συγκρίνουν με την Κατερίνα Στικούδη κάνουν λάθος. Απλά είναι ένα χόμπι που προσπαθώ να το κάνω αξιοπρεπώς μιας και έρχονται προτάσεις. Η κάθε μια μας πουλάει κάτι διαφορετικό. Απλά ασχολούμαι με το τραγούδι και το παραδέχομαι αυτό γιατί φοβάμαι την οικονομική κρίση και θέλω να δουλεύω παραπάνω". Να προσθέσουμε ότι μαζί της όλη την ώρα βρισκόταν η αδερφή της Γωγώ Φαρμάκη που σε λίγες μέρες θα ταξίδευε για σπουδές υποκριτικής στην Αμερική.

Μαζί της ο γνωστός ράπερ Lava που εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια το μοντέλο και έχει κάνει πάνω από 50 ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο με μεγάλη επιτυχία για να προωθήσει τα κομμάτια του που σημειώνουν επιτυχία."Είναι χαρά και ευλογία να δουλεύεις με ωραίες κοπέλες που έχουν ήθος και ταλέντο. Η Όλγα είναι καλή επαγγελματίας και δύσκολα μια κοπέλα μπαίνει στην φιλοσοφία ενός ράπερ".