Ποια ηθοποιός θα παίξει την Lady D στον κινηματογράφο;

Ποια ηθοποιός θα παίξει την Lady D στον κινηματογράφο;

Μια νέα ταινία για την Diana πρόκειται να ξεσηκώσει σχόλια και αντιδράσεις από τον κύκλο και τους θαυμαστές της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της Πριγκίπισσας Diana σε εκείνο το μοιραίο τροχαίο, η ιστορία, η ζωή και οι αναμνήσεις της «Πριγκίπισσας του Λαού» συνεχίζουν να απασχολούν μια τεράστια μερίδα ανθρώπων που αγάπησαν την Diana αλλά και εντρύφησαν στις κρυμμένες πλευρές της προσωπικότητάς της.

Τώρα, μια νέα, αμφιλεγόμενη ταινία πάνω στη ζωή της Diana, και πιο συγκεκριμένα στον έρωτά της με τον καρδιοχειρουργό Hasnat Khan, έρχεται για να ταράξει τα νερά και να προκαλέσει πολλά σχόλια και αντιδράσεις -σίγουρα όχι θετικού χαρακτήρα. Και αυτό γιατί στην εν λόγω ταινία, η πριγκίπισσα Diana θα παρουσιάζεται ως μια «κατεστραμμένη», απελπισμένη γυναίκα, που παρακολουθεί σε σημείο εμμονής τον άντρα που την χώρισε αλλά αυτή αγαπά ακόμα.

Τον ρόλο της Lady D έχει ήδη αποδεχτεί η Jessica Chastain, η κοκκινομάλλα ηθοποιός που έκανε το εντυπωσιακό ντεμπούτο της στο «Tree of Life» δίπλα στον Brad Pitt και έπειτα στην ταινία «The Help» μαζί με την Emma Stone. Και η οποία μια ομοιότητα με την Diana την έχει, είναι η αλήθεια.

Το συναισθηματικό αυτό δράμα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012 και σε αυτό πρόκειται να δούμε την πορεία της κρυφής σχέσης της Diana με τον dr.Khan, η οποία ξεκίνησε το 1998 όταν η πριγκίπισσα επισκέφτηκε στο νοσοκομείο έναν φίλο της που ανάρρωνε από επέμβαση καρδιάς, και έτσι γνώρισε τον γιατρό. Το ζευγάρι έζησε μια σχέση 2 χρόνων μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η αγάπη της Diana για τον Khan (τον οποίο αποκαλούσε χαρακτηριστικά «Mr. Wonderful») ήταν τόσο έντονη που φημολογείται πως ήταν διατεθειμένη να προσηλυτιστεί στη θρησκεία του Ισλάμ για να μπορέσει να τον παντρευτεί.

Κάποια στιγμή ο Khan αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στη σχέση, καταρρακώνοντας την Diana. Αυτό θα είναι και το κυρίως θέμα της ταινίας, η οποία θα παρουσιάζει την Lady D ως μια γυναίκα βαθιά πληγωμένη και με ψυχολογικές μεταπτώσεις, η οποία αποφασίζει να παρακολουθήσει τον άντρα που εξακολουθεί να λατρεύει, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να τον ξανακάνει δικό της.

Η ταινία θα μπει στο στάδιο της προ-παραγωγής τον Μάρτιο του 2012 από την βρετανική εταιρία «Ecosse Films», ενώ η σκηνοθεσία θα είναι του Γερμανού σκηνοθέτη Oliver Hirshbiegel, θα κοστίσει 9 εκατομμύρια λίρες και θα γυριστεί σε Πακιστάν, Ανγκόλα, Νότια Γαλλία και Παρίσι.