Η Χριστίνα Μουστάκα ερωτεύτηκε και δεν είναι "Ράδιο Αρβύλα"

Η Χριστίνα Μουστάκα ερωτεύτηκε και δεν είναι "Ράδιο Αρβύλα"

Μια απο τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση μπορεί δημόσια να μη δηλώνει ερωτευμένη, αλλά το ρεπορτάζ βγάζει άλλες ειδήσεις. Δαιβάστε λεπτομέρειες για την άγνωστη σχέση του σέξι κοριτσιού.

Ο έρωτας της Χριστίνας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι γεγονός. Το κορίτσι του Ράδιο Αρβύλα κρατάει κρυφό τον δεσμό της αλλά όλα κάποια στιγμή βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μιλάμε για ένα άνθρωπο χαμηλών τόνων. Διατηρεί τα ηνία της μεγάλης επιχείρησης Pallet Stores. Είναι 35 ετών και μαζί με την 26χρονη Χριστίνα αρχίζουν να κάνουν σχέδια γάμου μιας και συζούν στο σπίτι του στην Φιλοθέη. Μια υπέροχη μονοκατοικία που κρύβει μόνο ωραίες στιγμές για δυο νέα παιδιά που απέδειξαν ότι μια σχέση μπορεί να μείνει μακριά από την δημοσιότητα αν το θελήσεις.

Αυτό το αγόρι λοιπόν που στις αρχές της γνωριμίας τους την συνόδευε στην Πύλο, τον προορισμό διακοπών τους μιας και είναι ο γόνος της οικογένειας Mανωλιάδη. Της οικογένειας που διαθέτει τα Pallet Stores στην Ελλάδα. Μια εταιρεία που πριν μερικά χρόνια πήγαινε σφαίρα και τώρα λόγω της οικονομικής κρίσης γίνονται πολλές προσπάθειες να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Όπως λένε κάποιες πηγές υπήρχε μια κακοδιαχείριση αλλά και έλλειψη οράματος του συγκεκριμένου επιχειρηματία αλλά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται όπως διαρρέει προσωπικό που εργάζεται σε ένα από τα καταστήματα σε πολύ κεντρικό σημείο του κέντρου της Αθήνας. Η Χριστίνα από την πρώτη μέρα έχει επενδύσει σε αυτή την σχέση. Σε ελάχιστα άτομα έχει μοιραστεί προσωπικές στιγμές που περνάει με τον σύντροφό της. Ακόμη και ο Αντώνης Κανάκης γνωρίζει λεπτομέρειες και σ αυτό κλείνει και μια φημολογία που υπήρχε ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ της νεαρής tv persona με τον παρουσιαστή.

Εκτός από τον Αντώνη Κανάκη όμως «φλερτάρει» και με τον Πάνο Ζήνα! Η Χριστίνα Μουστάκα, το sexy κορίτσι του « Ράδιο Αρβύλα», τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα της καμπάνιας του Πάνου Ζήνα. Το γνωστό μοντέλο εργάζεται στην εταιρεία ένδυσης του επιχειρηματία προωθώντας τις δημιουργίες του. Η Χριστίνα Μουστάκα έχει σπουδάσει αισθητικός, αλλά αυτό που την κέρδισε περισσότερο είναι ο χώρος της showbiz. Ο Αντώνης Κανάκης την επέλεξε να παρουσιάζει τα χιουμοριστικά βίντεο, αλλά πριν ακολουθήσει καριέρα συμπαρουσιάστριας ήταν μοντέλο στο πρωινό της Μενεγάκη.