Ιδιαίτερα μαθήματα χορού σε ψηλοτάκουνα από τον Bono

Ιδιαίτερα μαθήματα χορού σε ψηλοτάκουνα από τον Bono

Η Florence Welch, των Florence and The Machine, αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής των U2 της έμαθε πώς να χορεύει φορώντας γόβες.

Ο Bono, ο τραγουδιστής των U2 και θρυλική φιγούρα, πλέον, της μουσικής σκηνής, είναι γνωστός για το ταλέντο του, τη φιλανθρωπική του δράση και την τεράστια συλλογή γυαλιών του. Από σήμερα, ωστόσο, θα μείνει γνωστός και ως ο άνθρωπος που διδάσκει πώς να χορεύεις τέλεια πάνω σε ψηλοτάκουνα.

Η Florence Welch των Florence and The Machine, αποκάλυψε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της πως ο Bono ήταν αυτός που της έμαθε χορό με τακούνια. Η τραγουδίστρια έκανε tour μαζί με τους U2 στη Βόρεια Αμερική, νωρίτερα μέσα στη χρονιά, και είπε πως γύρισε πίσω με μια νέα ικανότητα και αρκετά κουτσομπολιά.

«Ο Bono μου έμαθε πώς να χορεύω πάνω σε ψηλά τακούνια και επίσης μου είπε για ένα show που είχαν κάνει στο Glastonbury, κατά τη διάρκεια του οποίου του είχε σκιστεί το παντελόνι πάνω στη σκηνή», λέει η Florence στη συνέντευξη. «Μόλις το κατάλαβε συνειδητοποίησε πως έπρεπε να βρει έναν νέο τρόπο εκείνη τη στιγμή για να χορεύει, χωρίς να χρειάζεται να κινείται».

Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, το γεγονός πως ο Bono ξέρει να χορεύει πάνω σε τακούνια και μάλιστα μαθαίνει την τεχνική του σε γυναίκες, δεν μας κάνει και τόση εντύπωση.