Η Lady GaGa εύχεται (ήδη) καλά Χριστούγεννα

Η Lady GaGa εύχεται (ήδη) καλά Χριστούγεννα

Αυτά τα Χριστούγεννα ακούστε και εσείς Lady GaGa όταν στολίζετε το δέντρο.

Το κορίτσι θαύμα της pop μουσικής που ήρθε να σώσει τον κόσμο, τη μουσική, τη μόδα, τη διαφορετικότητα και ό,τι μπορεί να ψελλίσει τις δύο συλλαβές του ονόματος της (Ga Ga) πλέον αγαπά και τις γιορτές. Μετά το γιορτινό μουσικό soiree στο ABC (Α Very GaGa Thanksgiving) η Lady της παγκόσμια μουσικής κυκλοφορεί και ένα digital χριστουγεννιάτικο EP με τίτλο «A very GaGa Holiday» που ένεκα των εορτών αφήνει το Mother Monster look για κάτι πιο συμβατικά όμορφο μα πάντα στυλάτο.

To EP που μπορείτε να αγοράσετε στο iTunes έχει τέσσερα τραγούδια, με τα δύο να είναι γιορτινά. Σίγουρα είναι η καλύτερη μουσική επιλογή το στολισμό του δέντρου φέτος.

Και επειδή Χριστούγεννα χωρίς GaGa δε γίνονται να πούμε πως η αοιδός κυκλοφόρησε το υπερπετυχημένο album ρεμιξαρισμένο όλο και ένα dvd από το επικό live της στο Madison Square Garden και όλα αυτά υπάρχουν σετάκι σε μία συσκευασία που λέγεται Lady GaGa: The Collection και έχει συλλεκτική αξία. Αν δε χορταίνετε με το EP που είναι και digital και δεν μπορείτε να το δωρίσετε μπορείτε να πάρετε κάτι από τις τελευταίες κυκλοφορίες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα από τη Universal.