Ποιος διάσημος άντρας έχει αυτό το «μάτσο» τατουάζ;

Ποιος διάσημος άντρας έχει αυτό το «μάτσο» τατουάζ;

Όταν τον βλέπεις, πάντως, σίγουρα το μυαλό σου δεν πάει σε γλυκά δελφινάκια.

Είναι από τους πιο αφοσιωμένους οικογενειάρχες του Hollywood, από τους μεγαλύτερους χαζομπαμπάδες αλλά και σίγουρα από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς μεταξύ 30-40 χρονών. Να όμως που ο Benn Affleck παραμένει ακόμα ένας επαναστάτης έφηβος, και αυτό βγαίνει σε κάποια ιδιαίτερα σημεία του σώματός του.

Ο 39χρονος ηθοποιός είχε βγει χτες το μεσημέρι με τις δύο κορούλες του και την γυναίκα του, μια πολύ έγκυο Jennifer Garner, για φαγητό στο Los Angeles, όταν αποκαλύφθηκε το «ένοχο» μυστικό της εφηβείας του. Καθώς έσκυψε κάποια στιγμή μέσα στο αμάξι για να βάλει τις ζώνες ασφαλείας στις κόρες του, το πουκάμισό του σηκώθηκε και αποκάλυψε ένα μικρό τατουάζ, λίγο πιο πάνω από τον δεξί του γοφό.

Κι αν κάποιος θα περίμενε να δει ένα «βαρύ κι ασήκωτο» τατουάζ, που να ταιριάζει στην αρρενωπή εμφάνιση του Affleck, μάλλον θα απογοητευόταν. Το τατουάζ του ηθοποιού απεικόνιζε ένα μικρό δελφίνι, το οποίο το λες και χαριτωμένο. Οι πηγές λένε πως ο Affleck έκανε το δελφίνι για να καλύψει ένα άλλο τατουάζ που είχε «χτυπήσει» στο συγκεκριμένο σημείο κατά την διάρκεια της εφηβείας του, το οποίο ήταν το όνομα της τότε κοπέλας του.

Όπως και να 'χει, πάντως, η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο τατουάζ πάνω στον συγκεκριμένο άντρα, μόνο πόντους γοητείας δεν του κόβει. Αντίθετα, μάλιστα, θα λέγαμε πως του προσθέτει.

Σε σχετικά νέα με την οικογένεια Affleck-Garner, άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού λένε πως ο Ben δεν μπορεί να περιμένει να πιάσει στα χέρια του τον γιο του που θα έρθει στον κόσμο σε λίγο καιρό. Δεν είναι πως δεν λατρεύει τις δύο μικρές του κόρες φυσικά, την Violet και την Seraphina, όταν όμως είσαι πατέρας και ζεις σε ένα σπίτι με τρεις γυναίκες, ο ερχομός ενός αγοριού είναι, τουλάχιστον, λυτρωτικός.