Είναι τελικά αυτή η νέα σύντροφος του Bradley Cooper;

Είναι τελικά αυτή η νέα σύντροφος του Bradley Cooper;

Ο «Πιο Σέξι Άντρας στον Κόσμο» εθεάθη στο Παρίσι μαζί με την διάσημη Γαλλίδα ηθοποιό Melanie Laurent και οι φήμες οργίασαν για άλλη μια φορά.

Τα πράγματα πάνε εξαιρετικά καλά για τον Bradley Cooper τελευταία. Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς στο Hollywood αυτή την περίοδο, το περιοδικό People τον ανακήρυξε ως τον «Πιο Σέξι Άντρα στον Κόσμο» για το 2011 και οι γυναίκες πεταρίζουν τα βλέφαρά τους σε κάθε του φωτογραφία ή εμφάνισή του στην μικρή και την μεγάλη οθόνη.

Αυτό που λείπει, όμως, από τον Bradley Cooper, είναι μια σύντροφος για να μοιραστεί την επιτυχία του μαζί της. Ο 36χρονος ηθοποιός έχει χωρίσει από τον περασμένο Μάρτιο από την Renee Zellweger, έπειτα από μια σχέση δύο χρόνων, και έκτοτε είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στο Hollywood. Τα ΜΜΕ προσπάθησαν πρόσφατα να τον συνδέσουν με την Jennifer Lopez, ενώ φήμες είχαν ακουστεί και για την Olivia Wilde αλλά και για την Zoe Saldana, πέρα όμως από κάποιες φωτογραφίες που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι και εντελώς φιλικές, ο Cooper δεν παραδέχθηκε ποτέ τίποτα. Μέχρι τώρα.

Ο πρωταγωνιστής του Hangover εθεάθη πρόσφατα στο Παρίσι, να κάνει μια ρομαντική βραδινή βόλτα με την εντυπωσιακή, Γαλλίδα ηθοποιό Melanie Laurent, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την τελευταία ταινία του Quentin Tarantino «Inglourious Basterds». Οι δυο τους συναντήθηκαν στο θέατρο La Comedie de Champs Elysees για να παρακολουθήσουν μια παράσταση και έπειτα περπάτησαν μέχρι το ξενοδοχείο του ηθοποιού για να δειπνήσουν. Στη διαδρομή, μάλιστα, σταμάτησαν να μιλήσουν με κάποιος περαστικούς που αναγνώρισαν τον Cooper και ήθελαν να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

Στις αρχές του μήνα, ο Cooper είχε δηλώσει στη συνέντευξή του στο People πως «Είμαι ένας 36χρονος εργένης. Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως "γυναικά" αλλά αγαπώ τις γυναίκες. Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Αν είσαι εργένης και τυγχάνει να κάνεις αυτό το είδος δουλειάς, σε βλέπουν ως "παίχτη". Αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου ως "γυναικά"».

Μπορεί αυτός να μην τον βλέπει ως γυναικά, εμείς όμως τον βλέπουμε στις φωτογραφίες με νέα γυναίκα και πολύ μας αρέσουν ως ζευγάρι. Η αγάπη του Cooper, άλλωστε, για την Γαλλία και όλα τα «προϊόντα» της είναι γνωστή, καθώς ως φοιτητής είχε περάσει έναν χρόνο στο Παρίσι και έκτοτε επισκέπτεται την Γαλλία όσο πιο συχνά μπορεί, ενώ μιλά και άπταιστα γαλλικά.