Παπαβασιλείου - Γκρισίν: Όλη η αλήθεια της σχέσης τους

Παπαβασιλείου - Γκρισίν: Όλη η αλήθεια της σχέσης τους

Μετά από τέσσερις μήνες η Έλενα Παπβασιλείου και ο Αλιόσα Γκρίσιν συναντούν τα πρώτα προβλήματα στην σχέση τους αλλά δεν έχουν χωρίσει. Η πίεση και οι πολλές ώρες δουλειάς της παρουσιάστριας φαίνεται να είναι η αιτία που η ίδια θέλει να αφήσει αυτή την σχέση στο παρελθόν.

Πληθαίνουν λοιπόν οι ψίθυροι με κάποια δημοσιεύματα που το αγαπημένο ζευγάρι έχει ρίξει τίτλους τέλους στην σχέση τους. Έλενα Παπαβασιλείου και Αλιόσα Γκρίσιν μπορεί να κράτησαν πολύ χαμηλούς τόνους με τα μέσα ενημέρωσης αλΠληθαίνουν λοιπόν οι ψίθυροι με κάποια δημοσιεύματα που το αγαπημένο ζευγάρι έχει ρίξει τίτλους τέλους στην σχέση τους. Έλενα Παπαβασιλείου και Αλιόσα Γκρίσιν μπορεί να κράτησαν πολύ χαμηλούς τόνους με τα μέσα ενημέρωσης αλλά στο μεταξύ τους υπάρχουν προβλήματα όπως μας λένε άτομα που τους γνωρίζουν πολύ καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες και από το εβδομαδιαίο περιοδικό Down Town το ζευγάρι δεν περνά την πιο ευτυχισμένη του περίοδο, καθώς οι διαφωνίες τους γίνονται όλο και πιο συχνές. Αυτός είναι και ο λόγος που ελάττωσαν και τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Η Έλενα δε δίνει απαντήσεις στους δημοσιογράφους για το αν έχει χωρίσει αλλά προσπαθεί να δώσει άλλη μια ευκαιρία μιας και κρίσεις περνάνε όλοι σε μια σχέση. Στο πρόσωπο του Αλιόσα βρήκε την ηρεμία και το χαμόγελο που αναζητούσε.

Το ίδιο και ο νεαρός επιχειρηματίας από την δική του πλευρά. Ίσως να μην είναι τυχαίο πάντως ότι η παρουσιάστρια, την τελευταία φορά που ρωτήθηκε για το σύντροφό της από το δελτίο του Star φάνηκε αμήχανη και δεν έδωσε καμία απάντηση. Χωρισμός και το τονίζουμε δεν υπάρχει αυτή την στιγμή. Μια κρίση είναι και ελπίζουμε να περάσει.