Τα τοπ μόντελ ξαναχτυπούν

Τα τοπ μόντελ ξαναχτυπούν

Η Oprah και οι άλλες.

Τι κάνουν τέσσερα πρώην σούπερ μόντελ μαζί σε μία εκπομπή;

Μα φυσικά ήταν καλεσμένες της αεικίνητης Oprah στη χθεσινή της εκπομπή για να μιλήσουν, για τι άλλο, για το μόντελινγκ και τις φιλοδοξίες τους.

Η Christie Brinkley, η Stephanie Seymour, η Beverly Johnson και η Cheryl Tiegs, συγκαταλέγονταν ανάμεσα στα χρυσά κορίτσια της πασαρέλας τη δεκαετία του ’90, πλάι στις κορυφαίες Naomi, Cindy και Claudia που μεσουράνησαν σε όλα τα ντεφιλέ και λατρεύτηκαν σα θεές.

Πιο συγκεκριμένα, η Brinkley έχει κάνει πάνω από 500 εξώφυλλα για όλα τα μεγάλα περιοδικά παγκοσμίως, η Beverly Johnson ήταν το πρώτο έγχρωμο μοντέλο που φωτογραφήθηκε ποτέ για την US Vogue, ενώ η Stephanie Seymour πρωταγωνίστησε σε δύο videoclip των Guns N' Roses παράλληλα με την καριέρα της στις πασαρέλες και η Cheryl Tiegs πέρα από τις αμέτρητες επιδείξεις μόδας εμφανίστηκε πολλές φορές στο Sports Illustrated Swimwear Issue.

Σήμερα μπορεί το επάγγελμα του μοντέλου να μην έχει την ίδια αίγλη, όμως τα κορίτσια αυτά έζησαν από κοντά τη λάμψη και τη δημοσιότητα όσο σχεδόν καμία άλλη και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με τη μετρ του είδους Oprah.