MadWalk: Το Queen.gr ήταν στο show

MadWalk: Το Queen.gr ήταν στο show

Η πρώτη απόπειρα του MAD να διοργανώσει ένα show που ενώνει μόδα και μουσική στέφθηκε με επιτυχία.

Ναι, το MadWalk by Vodafone ήταν η ελληνική προσπάθεια του μουσικού καναλιού MAD να ανταγωνιστεί το διεθνή θεσμό του "Fashion Rocks", αλλά η αλήθεια είναι ότι η προσπάθεια όλων των συντελεστών από το fashion director, Μιχάλη Πάντο μέχρι τον Κωνσταντίνο Ρήγο έδωσε στη διοργάνωση το δικό της χαρακτήρα, που καμία σχέση δεν είχε με ακαλαίσθητο clopy paste από το εξωτερικό. Τουναντίον, οι μουσικές και μοδίστικες συνεργασίες δεν προσπάθησαν να φανούν παραπάνω avant garde και εκκεντρικές από τους καλλιτέχνες, οι οποίοι συμμετείχαν, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.

Η Βίκυ Καγιά στο τιμόνι της παρουσίασης ήταν λίγο υπερβολική με σκοπό να προκαλέσει (σχεδόν εκβίασε τις συγκατάβαση του κοινού στην ερώτηση αν περνάγαμε καλά) αντιδράσεις ενθουσιασμού του κοινού, ενώ η Tamta ήταν λίγο άνευρη στο ρόλο της παρουσιάστριας. Και οι δύο όταν κλήθηκαν να αναλάβουν το ρόλο του μοντέλου και της τραγουδίστριας αντίστοιχα ήταν εξαιρετικές στην απόδοση της. H Tamta άνοιξε το show, φορώντας ένα ένδυμα μισό κουστούμι, μισό τουαλέτα σε Victor - Victoria αισθητική, ενώ καθ'ολη τη διάρκεια της βραδιάς στις uber stylish εμφανίστηκε τόλμησε αρκετές φορές το ανδρόγυνο look επιλέγοντας fitted, ανδρικά κουστούμια. H Βίκυ στυλιστικά κινήθηκε σε πιο safe μονοπάτια με τις τουαλέτες που φόρεσε, ενώ εύκολα παραδεχόμαστε πως το Mary Katrantzou φόρεμα από την καλοκαιρινή συλλογή της σχεδιάστριας ήταν μακράν η πιο πετυχημένη εμφάνιση της.

Το show γενικά κίνησε πολύ καλά με τους Onirama, τη Δέσποινα Βανδή και τις Μέλισσες να είναι οι πιο βαρετοί performers, ενώ το Μύρωνα Στρατή, την Ilia Darlin', τους Matisse, το Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου να αναδεικνύονται αντάξιοι του concept του MadWalk. Ο καλύτερος performer με διαφορά ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης με το μπλε ελεκτρίκ μαλλί και κοστούμι, που έδωσε την πιο θεατράλ fashion performance της βραδιάς.

Στο μοδίστικο κομμάτι του MadWalk, τα ρούχα του Απόστολου Μητρόπουλου και της Mary Katrantzou ήταν σαφώς με διαφορά τα πιο στυλάτα που είδαμε τη βραδιά, ενώ τα μαλλιά στυλ pompadour αλά Μαρία Αντουανέτα που επιμελήθηκε ο Θάνος Σαμαράς στο show της Celia Kritharioti ήταν ένα μικρό σεμινάριο καλαίσθητης κομμωτικής και επιβεβαιώσαν πως μία κουπ μπορεί να γίνει έργο τέχνης. Στα ευτράπελα της βραδιάς, πρέπει να πούμε πως η Ελένα Παπαρίζου, που έχει χάσει αρκετά κιλάκια, σκόνταψε κάποια στιγμή αλλά δεν γκρεμοτσακίστηκε, με αποτέλεσμα κανείς να μην καταλάβει τι είχε συμβεί.

Το show έκλεισε η Shaya και οι Otherview που έδειξαν στόφα fashion show στις performances τους καθώς η εκκεντρικότητα και η δραματικότητα δεν έλειπαν και αυτό το τονίζουμε με τον πλέον θετικό τρόπο. Η εμφάνιση της Shaya ως λευκή μάγισσα ήταν συγκλονιστική και το concept της performance της είναι άξιο συγχαρητηρίων.

Λίγο το κρασί που είχε τοποθετηθεί σε κάθε θέση, λίγο η ταχύτητα του show και το καλό στήσιμο, καθόλου δεν κουράστηκε το κοινό και ο καλός σκοπός της διοργάνωσης, δεδομένου ότι θα δοθούν χρήματα για φιλανθρωπικούς λόγους, επιτευχθεί μέσα από μία όμορφη διοργάνωση μόδας και μουσικής.

Υ.Γ. To highlight της βραδιάς ήταν η παράκληση της Βίκυς Καγιάς να τουιτάρουμε και η αναφορά της σε ένα γνωστό χρήστη του twitter τον @manolis, που μάλλον έχει περιέλθει στην προσοχή του μοντέλου για τα έξυπνα tweets του.