Αποκλειστικές φωτογραφίες από το after party του MadWalk

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το after party του MadWalk

Το Queen.gr τράβηξε φωτογραφίες στο after party του MadWalk by Vodafone.

Ποια η σημασία ενός fashion event όταν δεν υπάρχει free alcohol και after party; Η προφανής απάντηση, καμία, είναι αυτή που οδήγησε και όλους τους παρευρισκόμενους του χτεσινού MadWalk μετά τη λήξη του show στον backstage χώρο της διοργάνωσης.

Ο σχεδιαστής, Αποστόλος Μητρόπουλος ανέλαβε τη μουσική και οι παρευρισκόμενοι όλοι συσσωρεύθηκαν στο bar για να πάρουν κάποιο free drink, γιατί με τόση μόδα μπούκωσε το μάτι όλων και ως γνωστόν, τα πάντα φαίνονται καλύτερα με λίγο αλκοόλ. Άπαντες παρευρέθηκαν και στο after party, αλλά λίγοι αποφάσισαν πως έχουν έρθει εκεί για να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως, οπότε εκτός από τις φιλικές συζητήσεις και το ατέρμονο socializing δεν έγινε κάτι συγκλονιστικό. Ούτε μεθυσμένες celebrities, ούτε μια ίντριγκα που να προσέξαμε, μόνο φασιοναρίες και celebrities να ανταλλάζουν αβρότητες και να συζητάνε το πόσο τους άρεσε το event του MadWalk.

Τα κορίτσια του Next Top Model, και του φετινού και του περσινού έκλεψαν τα βλέμματα με το μπρίο τους, καθώς φαινόντουσαν πως πραγματικά απολαμβάνουν την αναμεταξύ τους παρέα. Μετά την συνάντηση μας μαζί τους θα λέγαμε πως η Σιντορέλλα είναι σαφώς το φαβορί για τη νίκη ή τουλάχιστον αυτό ελπίζουμε. Άλλο ένα γλυκό ενσταντανέ του party ήταν ότι πολλοί από συμμετέχοντες στο MadWalk βρίσκονταν εκεί με τους γονείς τους, όπως η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια, Mary Katrantzou, στα πρόσωπα των οποίων ήταν έκδηλη η περηφάνια για τη δουλειά των τέκνων τους.

Η έκδηλη χαρά όλων ήτα σίγουρα μια ευχάριστη αλλαγή από τη γενικότερη μιζέρια των καιρών, αν και λίγη κίνηση δεν θα έβλαπτε βρε παιδιά. Εξ'άλλου η μουσική του Απόστολου ήταν πραγματική ιδανική για να δημιουργήσουν ένα κανονικό party, όπως αυτό αξίζει σε τόσο πετυχημένο event όσο το MadWalk.