Γρηγόρης Αρναούτογλου: Yπέγραψε συμβόλαιο και κυκλοφορεί το μυθιστόρημά του

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Yπέγραψε συμβόλαιο και κυκλοφορεί το μυθιστόρημά του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υπέγραψε το συμβόλαιό του με  γνωστό εκδοτικό οίκο και στις 19 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο του βιβλίο. Η αγωνία μεγάλη αλλά και οι σκέψεις του πολλές μιας και πολύ πιθανό να ξεκινήσει να γράφει άλλο ένα μυριστόρημα.

Πόσο θάρρος θέλει να σταθείς μπροστά στον καθρέφτη και να «ξεβάψεις» τους φόβους σου; Πόσο κουράγιο να σφαλίσεις τα μάτια και να κοιμηθείς, ενώ σε κατατρώει ο φόβος; Πόση δύναμη ψυχής για να γράψεις αυτά που δεν μπορείς να πεις ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, χωρίς την πρόθεση να δώσει συμβουλές, χωρίς τη διάθεση να πει ποιο είναι σωστό και ποιο λάθος, μοιράζεται τις προσωπικές του εμπειρίες και όχι μόνο. Καταθέτει τη δική του αλήθεια και συγκεντρώνει απόψεις επωνύμων που ίσως ξαφνιάσουν.

Μακιγιαρισμένοι φόβοι· μακιγιαρισμένοι από εμάς τους ίδιους στην προσπάθειά μας να φανούμε θαρραλέοι. Τελικά μήπως πρέπει απλώς να «ξεβάψουμε» τους φόβους από πάνω μας; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έρχεται αντιμέτωπος με τις σκέψεις του, χωρίς ψέματα, χωρίς προσποίηση, με σκοπό να μας φέρει κοντά στον ίδιο μας τον εαυτό, διατηρώντας πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη. Αυτά αναρωτιέται ο γνωστός παρουσιαστής και μέσα στο πρώτο 20ημερο του νέου έτους θα κυκλοφορήσει το πρώτο του βιβλίο όπου το κοινό θα κληθεί να τον κρίνει και ως συγγραφέα. Το "Money Drop" αν και με περσινά επεισόδια πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης, ο "Όμορφος Κόσμος" κάνει 30άρια και αναμένει και το βιβλίο να εξαντληθεί απο τα ράφια των βιβλιοπωλείων.