Χριστουγεννιάτικες ευχές από τους Beckhams

Χριστουγεννιάτικες ευχές από τους Beckhams

Η διάσημη οικογένεια σας εύχεται χρόνια πολλά με την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη κάρτα.

Η οικογένεια Beckham έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη φέτος τα Χριστούγεννα, καθώς έχει προστεθεί άλλο ένα μέλος στην ήδη τριμελή παρέα των μικρών παιδιών τους και δεν είναι άλλη από την πανέμορφη Harper Seven. Η μικρή δεσποινιδούλα έχει ξετρελάνει κυριολεκτικά τους περήφανους γονείς της οι οποίοι δε χάνουν ευκαιρία να τη φωτογραφίζουν και να την πηγαίνουν βόλτες μαζί τους, από τις πασαρέλες μέχρι το γήπεδο.
Η Victoria και ο David αποφάσισαν μέσα στο ευρύτερο χριστουγεννιάτικο πνεύμα των ημερών να στείλουν μία ευχετήρια κάρτα στους κοντινούς τους φίλους και τι πιο όμορφο από το να την προσωποποιήσουν βάζοντας σε αυτήν τα πρόσωπα των μονάκριβων παιδιών τους.
Ο Romeo, o Brooklyn, o Cruz και στην αγκαλιά τους η λιλιπούτεια Harper Seven πάνω σε ένα τεράστιο κρεβάτι, απαθανατισμένοι από τους γονείς τους στην πιο τρυφερή φωτογραφία που έχουμε δει εδώ και καιρό.
Με λεζάντα τον τίτλο του ποιήματος «Twas the night before Christmas» η διάσημη οικογένεια εύχεται με τον πιο ανθρώπινο και ξεχωριστό τρόπο «Χαρούμενα Χριστούγεννα» και μας κάνει να ανακαλύψουμε μία άλλη πτυχή τους που μας αρέσει πολύ.
Καλές γιορτές και Χρόνια Πολλά!