Πως εκδικείται ο Marc Anthony την πρώην γυναίκα του;

Πως εκδικείται ο Marc Anthony την πρώην γυναίκα του;

Η ζήλεια μπορεί να εκδηλωθεί με πολλούς τρόπους και η Jennifer Lopez πρόκειται να ανακαλύψει σύντομα μερικούς.

Όταν η Jennifer Lopez χώρισε με τον Marc Anthony μετά από 7 χρόνια γάμου, κανείς δεν περίμενε πως, μόλις λίγους μήνες μετά, τα πράγματα θα έπαιρναν τόσο άσχημη τροπή μεταξύ τους.

Όλοι ξέρουμε πλέον πως ο λόγος για τον οποίο η Lopez αποφάσισε να παρατήσει τον Anthony ήταν η παθολογική ζήλεια του απέναντί της και ο κτητικός χαρακτήρας του. Και απ' ότι φαίνεται καλά έκανε, μιας και οι τελευταίες αντιδράσεις του πρώην άντρα της αποδεικνύουν αυτά ακριβώς.

Όταν ο Anthony είδε τις φωτογραφίες της πρώην του μαζί με το νέο της toyboy, τον 24χρονο χορευτή Casper Smart, δεν το πήρε και τόσο ψύχραιμα. Αυτό όμως που τον έβγαλε εκτός εαυτού ήταν κάποιες άλλες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν λίγο αργότερα, στις οποίες ο Smart παίζει μαζί με τα παιδιά του, τα τρίχρονα δίδυμα Max και Emme που απέκτησε μαζί με τη Lopez.

«Οι φωτογραφίες αυτές τον έκαναν να εκραγεί» είπαν πηγές από το κοντινό του περιβάλλον. «Και ενώ είχε συμφωνηθεί πως η Jennifer θα έχει την πρωταρχική κηδεμονία των παιδιών, σκέφτεται να αθετήσει τον λόγο του. Θέλει να κάνει την Jennifer να υποφέρει επειδή διασκεδάζει με κάποιον άλλον και ξέρει πως αυτό θα την πληγώσει περισσότερο απ' όλα».

Όσο όμως ο Anthony ετοιμάζει την, θλιβερή κατά την ταπεινή μας άποψη, εκδίκησή του, κάποιες άλλες πηγές λένε πως η 42χρονη Λατίνα τραγουδίστρια δεν πρόκειται να υποκύψει και «είναι έτοιμη να τον συντρίψει αν δοκιμάσει κάτι τέτοιο».

Όσο, πάντως, ο Πόλεμος των Ρόουζ συνεχίζεται, φαίνεται πως μεταξύ ζήλειας και εκδίκησης ο Marc Anthony αποφάσισε να προχωρήσει λίγο στη ζωή του και άρχισε να βγαίνει με το μεξικάνικης καταγωγής 28χρονο μοντέλο Adriana Ontiveros. Οι δυο τους εθεάθησαν μαζί στο παιχνίδι των Miami Dolphins στις 11 Δεκεμβρίου, και πηγές που τους είδαν ανέφεραν πως παρότι είναι ελάχιστο χρονικό διάστημα μαζί, συμπεριφέρονταν πολύ άνετα και οικεία και έφυγαν χέρι-χέρι από το στάδιο από μια prive έξοδο.

Αν στην πορεία αποδειχθεί πως είναι κι αυτή μια κίνηση για να σπάσει τα νεύρα της πρώην γυναίκας του, δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση.