O Γιώργος Αυτιάς παραδέχεται οτι υπέγραψε στον ΣΚΑΙ

O Γιώργος Αυτιάς παραδέχεται οτι υπέγραψε στον ΣΚΑΙ

Ύστερα από μια πετυχημένη πορεία στο κανάλι του Μπουρναζίου ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε τα χέρια με το κανάλι του Φαλήρου και συνεχίζει αυτό που ξέρει να κάνει καλά και δεν είναι κάτι άλλο απο το να ενημερώνει το κοινό. Αυτή τη φορά θα τον δούμε από τηνζώνη του Σαββατοκύριακου.

Ο Γιώργος Αυτιάς επιθυμούσε διακαώς να επιστρέψει στη "μάχη" της πρωινής ενημέρωσης, ωστόσο στον ΣΚΑΙ, υπάρχει η "Πρώτη Γραμμή" με το δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη συγκεκριμένη ζώνη. Το κανάλι εμπιστεύτηκε την επιτυχία και την αποδοχή του δημοσιογράφου και τον κάλεσε να μιλήσουν για τηνζώνη του Σαββατοκύριακου όπου και έδωσαν τα χέρια. Κάτι που σημαίνει ότι ο Γιώργος Αυτιάς θα μας καλημερίζει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, εκεί όπου MEGA και ΝΕΤ απολαμβάνουν την ολιγομελή συνύπαρξή τους.

Οι ανταγωνιστές λοιπόν, θα γίνουν τρεις. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον δημοσιογράφο αρκέστηκε να μας πει: "Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Το νέο έτος θα με βρει με σκληρή δουλειά και σε νέα καθήκοντα. Περίμενα το ALTER και εύχομαι όλα να πάνε καλά γιατί έκανα πολλούς φίλους εκεί".

Έτσι μετά τον Γιώργο Αυτιά αναμένουμε να μάθουμε και το που θα καταλήξει ο Νίκος Χατζηνικολάου που ενώ λέγεται ότι τα έχει βρει σε όλα με τον ΑΝΤ1 και είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί, υπάρχει ένα μικρό παραθυράκι να ενταχθεί και εκείνος στον ΣΚΑΙ αφού υπάρχει στάδιο συζητήσεων.