Best of 2011: Οι top5 καλύτερες στιγμές της showbiz

Best of 2011: Οι top5 καλύτερες στιγμές της showbiz

Όλα όσα μας ενθουσίασαν και μας πώρωσαν μέσα στο 2011.

2n83pl0
Harper-Seven-David-Beckham
kate_and_will_wedding
ri_0003
beyonce-is-pregnant
Jennifer-Aniston-Justin-Theroux-Kissing-Terry-Richardson-Pictures



1.Το φαινόμενο Ryan Gosling

Αν το 2011 είχε ονοματεπώνυμο, αυτό θα ήταν Ryan Gosling. Ναι, τα πράγματα είναι τόσο απλά όταν αναφερόμαστε στον άντρα που κατάφερε να κερδίσει και την τελευταία γυναίκα πάνω στη γη με το γαλάζιο βλέμμα του, το πηγαίο χιούμορ του, την εκνευριστικά χαριτωμένη αμηχανία του μπροστά σε προσωπικές ερωτήσεις και, φυσικά, το ταλέντο του. «Blue Valentine», «Drive», «Crazy, Stupid, Love», «Ides of March», μια σειρά από τρομερά αστείες συνεντεύξεις και μια άλλη από τρομερά κολασμένες φωτογραφήσεις, μια σχέση με την Eva Mendes και ένα μπλογκ που έχει αφήσει ήδη ιστορία είναι τα σημάδια που άφησε ο Ryan στο 2011 και, κυρίως, στις καρδιές μας. Μόνο αγάπη.



2.Ο ερχομός της Harper Seven Beckham
Ύστερα από τρία αγόρια-καρμπόν του πατέρα τους, χρόνια ακαταστασίας, τσαπατσουλιάς και τεστοστερόνης και άπειρους αγώνες ποδοσφαίρου και πολεμικών τεχνών, η Victoria Beckham κατάφερε να αποκτήσει επιτέλους μια κόρη και να έχει κάποιον άλλο να ντύνει και να στολίζει εκτός από τον εαυτό της. Ο David έγινε για άλλη μια φορά αξιολάτρευτος μπαμπάς, ο Brooklyn, ο Cruz και ο Romeo θα έχουν σε λίγα χρόνια μια μικρή αδερφή να κοροϊδεύουν και να τις τραβούν τα σινιόν (η κόρη της Posh δεν κάνει ποτέ κοτσιδάκια), η Suri Cruise συνάντησε τη Νέμεσή της και εμείς απλά δε βαριόμαστε ποτέ να χαζεύουμε τα δεκάδες συνολάκια της και τα στρουμπουλά ποδαράκια της -όσο προλαβαίνουμε πριν η Victoria της ξεκινήσει την Atkins.



3.Ο βασιλικός γάμος William & Kate
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν εκσυγχρονιστούμε σαν άνθρωποι, όσα βάσανα κι αν αντιμετωπίζουμε και όσα σοβαρά προβλήματα κι αν έχουμε να λύσουμε, πάντα θα χρειαζόμαστε τα παραμύθια για να ξεφεύγουμε λίγο από την πραγματικότητα. Ο γάμος του Prince William με την πρώην Kate Middleton (μετέπειτα Miss Katherine Middleton και νυν Δούκισσα του Cambridge) ήταν ένα από αυτά. Ο πρίγκιπας που ερωτεύτηκε την ταπεινή πλην μορφωμένη και εντυπωσιακή συμφοιτήτριά του, η πρόταση γάμου που έγινε με τον πιο ρομαντικό τρόπο ύστερα από έναν χωρισμό, η εκπαίδευση της Kate για να μπορέσει να πατήσει πόδι στα ανάκτορα, η αλλαγή στην γκαρνταρόμπα και εκείνο το μπλε φόρεμα, και φυσικά ο γάμος που πέρασε στην ιστορία ως ο πιο μοντέρνος γάμος που έχει γίνει ποτέ στο Μπάκιγχαμ. Ήταν μια ωραία περίοδος της ζωής μας.



4.Η Rihanna παντού
Η Rihanna βγάζει άλμπουμ. Τα μισά κομμάτια γίνονται hits που παίζουν ακόμα και στον ύπνο μας. Η Rihanna αλλάζει χρώμα στα μαλλιά της. Η Rihanna κάνει μια προκλητική φωτογράφιση. Κι άλλη μία. Κι άλλη μία. Κι άλλη μία. Η Rihanna πάει για μπάνιο. Η Rihanna γυρίζει το ένα videoclip μετά το άλλο. Η Rihanna στα Grammys. Η Rihanna αλλάζει χρώμα στα μαλλιά της. Η Rihanna ερωτεύεται. Αλλά τελικά δεν της κάνει. Η Rihanna βγάζει άρωμα. Η Rihanna κάνει μια προκλητική φωτογράφιση. Κι άλλη μία. Η Rihanna είναι μοντέλο του Calvin Klein. Η Rihanna αλλάζει χρώμα στα μαλλιά της. Η Rihanna βγάζει δεύτερο άλμπουμ. Πάνω από τα μισά κομμάτια γίνονται hits και τα τραγουδάνε ακόμα και τα πουλιά στα δέντρα. Η Rihanna κάνει τουρ. Η Rihanna κάνει διακοπές. Στην πραγματικότητα ακόμα κι αυτό το κείμενο το έχει γράψει η Rihanna.



5.Η κοιλιά της Beyonce
Η Beyonce μένει έγκυος και ο κόσμος ξεχνά πόνους και καημούς και αρχίζει να ασχολείται με το πιο φλέγον θέμα που έχει εμφανιστεί στη showbiz εδώ και χρόνια. Που είναι η κοιλιά της Beyonce; Υπάρχει; Δεν υπάρχει; Έρχεται και φεύγει; Είναι όραμα; Είναι ιδέα; M' αυτά και μ' αυτά πέρασαν οι πρώτοι μήνες και η r'n'b diva θα φέρει σε λίγο καιρό στον κόσμο τον διάδοχό του Jay Z. O οποίος όμως λέγεται πως είναι κορίτσι. Έτσι κι εμείς περιμένουμε με αγωνία να παρακολουθήσουμε την πορεία της κόρης του πιο ισχυρού ζευγαριού στην βιομηχανία της μουσικής. Και κάτι μας λέει πως δεν πρόκειται να βαρεθούμε.

+1

Ο εθισμός του Queen.gr για το 2011



Jennifer Aniston & Justin Theroux
Η Jennifer σταμάτησε να είναι «το καημένο το κορίτσι που παράτησε ο Brad Pitt για τη θεά Angelina Jolie», ερωτεύτηκε έναν από τους πιο αυθεντικά «ροκ» και κουλτουριάρηδες άντρες στο Hollywood και την ερωτεύτηκε κι αυτός, πέταξε τα παστέλ και έκανε το μαύρο και τα δερμάτινα μόνιμα στοιχεία της γκαρνταρόμπας της, έγινε κολλητή με τον Terry Richardson, έβγαλε φωτογραφίες αγκαλιά με τον Justin και κεντρικό θέμα «Who's boring now, Brad???» και κατάφερε να πάρει την εκδίκησή της μετά από χρόνια, χωρίς καν να προσπαθήσει. Jen, θυμήσου, το Queen είναι μαζί σου.