Worst of 2011: Οι top5 χειρότερες στιγμές της showbiz

Worst of 2011: Οι top5 χειρότερες στιγμές της showbiz

Όλα όσα θέλουμε να ξεχάσουμε από το 2011.

backtoblackpromoshq_03_-_Amy_Winehouse
HarryHermioneRon
lindsay_lohan_court_03-760x1140
charlie_sheen_machete_4-760x1046
DemiMooreDemiMooreAshtonKutcherTwitpicyf8WsFkGmUWl
KardashiansFamilyChristmascard




1.Η Amy Winehouse δεν ζει πια ανάμεσά μας

Το 2006 γνωρίσαμε μια κοπέλα με αλλόκοτο σουλούπι, βγαλμένη λες από κάποιο pin-up ημερολόγιο των 50s, η οποία μας συστήθηκε ως Amy Winehouse και άρχισε να τραγουδά «I cheated mysaelf, like I knew I would, I told you, I was trouble, you know that I' m no good». Από εκείνη τη στιγμή το μαύρο έγινε το αγαπημένο μας χρώμα και για τα επόμενα χρόνια που θα ακολουθούσαν τα τραγούδια της Amy δεν θα έβγαιναν ούτε για μια στιγμή από το mp3 και το μυαλό μας. Στις 23 Ιουλίου του 2011, η Amy Winehouse βγήκε από τις ζωές μας όσο ξαφνικά είχε μπει, αν και η ταραγμένη της ζωή μας είχε προϊδεάσει για αυτό το τέλος, όσο κι αν δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν τα πάντα για τον θάνατο της Amy και δεν υπάρχει πλέον νόημα να πούμε κάτι παραπάνω. Τα είπε ούτως ή άλλως καλύτερα απ' όλους ο Russell Brand. Εμείς μόνο κρατάμε την ανάμνηση της Amy στις καρδιές μας και συνεχίζουμε να πατάμε το repeat στα κομμάτια της στεγνώνοντας τα δάκρυά μας.



2.Όταν ο Harry έφυγε από το Hogwarts
Όταν έχεις μεγαλώσει μαζί με κάποιον και έχεις περάσει 10 από τα πιο αθώα και ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής σου μαζί του, ο χωρισμός σου από αυτόν δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο Harry Potter, η παρέα του και το μαγικό σύμπαν μέσα στο οποίο κατοικούσαν ήταν ο παράλληλος κόσμος της παιδικής και μετέπειτα εφηβικής μας ηλικίας. Τη μέρα που βγήκε το trailer της τελευταίας ταινίας, «Harry Potter and the Deathly Hallows Pt.2», άρχισαν να εμφανίζονται δειλά-δειλά τα πρώτα δάκρυα. Τη μέρα της πρώτης παγκόσμιας πρεμιέρας στην Trafalgar Square του Λονδίνου, βλέποντας τους πρωταγωνιστές με τους οποίους μεγαλώσαμε μαζί να μας αποχαιρετούν συγκινημένοι, είχαμε αγκαλιάσει τις οθόνες και αφήναμε τα δάκρυα να τρέξουν. Και όταν μπήκαμε στην σκοτεινή αίθουσα για να ζήσουμε την τελευταία περιπέτεια στον παράλληλο κόσμο μας, ενήλικες πλέον, με δουλειές και φορολογικές δηλώσεις, συνειδητοποιήσαμε πως μπορεί να φύγαμε από το Hogwarts, το Hogwarts όμως θα ζει πάντα μέσα μας.



3.Ο μεγάλος κατήφορος της Lindsay Lohan
Η αλήθεια είναι πως, προσωπικά, δεν θέλω πλέον να βλέπω γραμμένο αυτό το όνομα, πόσο μάλλον να γράφω γι' αυτό. Η Lindsay έκανε ότι περνούσε από το χέρι της, και κάτι ακόμα, για να βγάλει αληθινή την κατάρα που λέγεται πως κυνηγά τα παιδιά-θαύματα του Hollywood. Καταχρήσεις, αλκοόλ, ναρκωτικά, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, κλοπή, χειροδικίες και η λίστα δεν έχει τελειωμό για τα κατορθώματα της LiLo, η οποία ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές την καριέρα της για να καταλήξει να γίνει ο περίγελος της showbiz παγκοσμίως και πλέον να μην την παίρνει κανείς στα σοβαρά. Τουλάχιστον θα μπορεί να είναι πάντα περήφανη για το γεγονός πως τερμάτισε την υπομονή κάθε νοήμονος οργανισμού μέσα σε αυτό το ηλιακό σύστημα.



4.Οι μέρες παράνοιας του Charlie Sheen
Έγινε όντως αυτό; Το ζήσαμε ή ήταν ένας –άλλοτε ξεκαρδιστικός και άλλοτε τρομακτικός- εφιάλτης; Βλέποντας τώρα τον Charlie Sheen, ήρεμο, σοβαρό, ώριμο, να στέκεται γερά στα πόδια του και να κερδίζει πίσω την καριέρα και τη ζωή του, μας φαίνεται πως εκείνη η απίστευτη περίοδος με τις ασύλληπτες δηλώσεις μεγαλομανίας, τις γελοίες συνεντεύξεις υπό την επήρεια ναρκωτικών, το θρυλικό πλέον «Tiger Blood» και την περιοδεία του στην Αμερική με τον γλαφυρό τίτλο «My Violent Torpedo of Truth», δεν ήταν παρά κάτι που απλώς φανταστήκαμε. Στην πραγματικότητα όμως, κατά βάθος χαιρόμαστε που βλέπουμε τον Charlie να έχει αναρρώσει πλήρως από το παραλήρημά του και προσπαθούμε να ξεχάσουμε τις τρομερές εκείνες ημέρες της άνοιξης που ανοίγαμε με πόνο καρδιάς τον υπολογιστή κάθε πρωί από φόβο για το τι θα δουν πάλι τα μάτια μας. Τώρα ναι, μπορούμε να το πούμε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος: Charlie, you're #WINNING.



5.Demi Moore & Ashton Kutcher: Ο χωρισμός στα χρόνια του Twitter
Δεν ήταν το πιο αγαπημένο μας ζευγάρι, δεν τους αντιπαθούσαμε όμως κιόλας. Σιγά-σιγά αρχίσαμε να τους μαθαίνουμε καλύτερα, κάποιες φορές μας έκαναν να γελάμε με τις ατάκες τους στο Twitter και τις, πότε αστείες και πότε κάπως άβολες, προσωπικές φωτογραφίες που ανέβαζαν και τελικά καταλήξαμε να ασχολούμαστε όλο και περισσότερο μαζί τους και να χαιρόμαστε για την τέλεια σχέση τους που είναι τόσο δυνατή και παθιασμένη παρά τα χρόνια γάμου και τη διαφορά ηλικίας. Και μετά ο Ashton πήγε και τα έκανε όλα μαντάρα, η Demi έχασε καμιά δεκαριά κιλά, ο Ashton συνέχισε να τα κάνει μαντάρα και το διαζύγιο έγινε πραγματικότητα. Έξαλλοι είμαστε, έξαλλοι.

+1

Ο λόγος για τον οποίο το Queen.gr κουβαλούσε μονίμως πάνω του μια χάρτινη σακούλα σε περίπτωση αναγούλας, καθ' όλη τη διάρκεια του 2011



The Kardashians (όλη η οικογένεια)
Όχι. Άλλο. Κάρβουνο. Για τω Θεώ.