Οριστικός χωρισμός για Katy Perry και Russell Brand

Οριστικός χωρισμός για Katy Perry και Russell Brand

Μετά από πολλές φήμες και άλλα τόσα σενάρια, το πιο αγαπημένο ζευγάρι της showbiz αποφάσισε τελικά να χωρίσει τους δρόμους του.

Με μια απρόσμενη κίνηση που ξάφνιασε πολύ κόσμο, όχι τόσο για το ίδιο το γεγονός όσο για τον τρόπο με τον οποίο έγινε, ο Russell Brand έστειλε την Παρασκευή που μας πέρασε τα χαρτιά του διαζυγίου στην μέχρι τώρα αγαπημένη του σύζυγο, Katy Perry.

Η διαδικασία έγινε στο Los Angeles και η επίσημη ανακοίνωση του Brand ανέφερε «Δυστυχώς, η Katy κι εγώ βάζουμε ένα τέλος στον γάμο μας. Θα την λατρεύω για πάντα και ξέρω πως θα παραμείνουμε φίλοι». Το πραγματικό γεγονός, ωστόσο, είναι πως πηγές θέλουν την Katy Perry να μην είχε ιδέα σχετικά με αυτή τη κίνηση του Brand και αν μη τι άλλο, όλοι περίμεναν πως θα ήταν αυτή που θα έβαζε μπρος πρώτη το διαζύγιο.

Εδώ και καιρό οι φήμες γύρω από τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού όλο και πλήθαιναν, με αποκορύφωμα τις γιορτές των Χριστουγέννων τις οποίες πέρασαν ξεχωριστά. Ο Russell έμεινε στο West End του Λονδίνου ενώ η Katy πέταξε στη Χαβάη μαζί με φίλους, ενώ και οι δυο τους φωτογραφήθηκαν από τους παπαράτσι χωρίς να φοράνε τις βέρες τους.

Ο λόγος διαζυγίου σύμφωνα με τα χαρτιά που κατέθεσε ο κωμικός ηθοποιός είναι «αδιάλλακτες διαφορές» και παρά το σοκ που μάλλον υπέστη η Katy όταν έλαβε τα έγγραφα, η αλήθεια είναι πως εδώ και πολύ καιρό το ζευγάρι δεν μπορούσε να βρει χρόνο για τη σχέση τους, εξαιτίας υπερβολικού φόρτου εργασίας που πολλές φορές τους έστελνε σε διαφορετικές ηπείρους. Πηγές, επίσης, θέλουν τον Brand να είχε τις χειρότερες σχέσεις με την Rihanna, η οποία είναι κολλητή φίλη της γυναίκας του.

Από τη μέρα που το διαζύγιο έγινε γνωστό, Katy και Russell δεν έχουν κάνει καμία περαιτέρω δήλωση, ούτε καν status update σε κάποιο από τα social media που διατηρούν λογαριασμούς. Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Brand να έχει επιστρέψει στο Λονδίνο και να διαμένει σε μία σουίτα του London's Savoy Hotel για 1000 λίρες τη βραδιά, ενώ η Perry βρίσκεται ακόμα στη Χαβάη και ετοιμάζεται να επισκεφτεί τα Barbados, όπου την έχει καλέσει η φίλη της Rihanna για να χαλαρώσει και να περάσουν καλά μαζί, μακριά από τα προβλήματα του διαζυγίου.