Ryan Gosling: Στο σινεμά με την Eva και τη μαμά του

Ryan Gosling: Στο σινεμά με την Eva και τη μαμά του

Η σχέση Gosling-Mendes μάλλον πάει από το καλό στο καλύτερο, και αυτή τη φορά με τις ευχές της μητέρας του ηθοποιού.

Δεν είναι από αυτά τα διάσημα ζευγάρια που τους αρέσει να επιδεικνύουν τον έρωτά τους και να φωτογραφίζονται μαζί σε κάθε δυνατή περίπτωση. Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes, όμως, παρότι μόλις λίγους μήνες μαζί, φαίνεται να προχωράνε αρκετά γρήγορα τη σχέση τους, χωρίς να το φωνάζουν.

Πρόσφατα το ζευγάρι πήγε στη Νέα Υόρκη για να περάσει την Πρωτοχρονιά μαζί με την μητέρα του Ryan, Donna Gosling. Την Κυριακή, οι παπαράτσι απαθανάτισαν τον Ryan και τη μητέρα του (οι οποίοι μοιάζουν και εκπληκτικά, να σημειώσουμε) να βγαίνουν από ένα ταξί και να πηγαίνουν αγκαλιά προς τον κινηματογράφο, όπου και συνάντησαν την Mendes για να δουν κάποια ταινία.

Gosling και Mendes επέστρεψαν στη California σήμερα το πρωί και χώρισαν τους δρόμους τους στο αεροδρόμιο για να μην τραβήξουν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων, Εις μάτην, βέβαια, γιατί δύο αστέρες του Hollywood του βεληνεκούς τους δεν περνούν απαρατήρητοι από πουθενά.

Με την επιστροφή τους στο Los Angeles, ο Ryan θα αρχίσει να ετοιμάζεται για την απονομή των Χρυσών Σφαιρών στις 15 Ιανουαρίου, στις οποίες είναι διπλά υποψήφιος. Λέτε να κάνουν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι; Μετά από το τριήμερο γνωριμίας της Eva με την μαμά Gosling, δεν θα μας έκανε εντύπωση.