Όλοι οι διάσημοι πάνε στην Άννα Βίσση

Όλοι οι διάσημοι πάνε στην Άννα Βίσση

Φέτος το Χειμώνα, η νύχτα ξεκινάει στις "Δώδεκα" ακριβώς.

Πόσες φορές ξαγρυπνήσατε με ένα ποτήρι μισογεμάτο αλκοόλ, το τσιγάρο στο χέρι να καίει και τα μάτια μουτζουρωμένα από τα δάκρυά σας; Το ρολόι να δείχνει μεσάνυχτα, δώδεκα ακριβώς και εκείνος χαμένος ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω.
Μπορεί εκείνες οι μέρες να έχουν περάσει για εσάς και τώρα πια αυτό που θέλετε να το έχετε σφιχτά μέσα στην αγκαλιά σας, μάλλον όμως ήρθε η στιγμή να ξαναθυμηθείτε τις πιο δυνατές σας στιγμές παρέα με την Άννα Βίσση που κάθε Παρασκευή & Σάββατο μας περιμένει στο πιο ανατρεπτικό show της καριέρας της, το «ΔΩΔΕΚΑ», στο REX, για ένα nonstop πάρτι γεμάτο εκπλήξεις.
Μαζί της, η Μαίρη Λίντα, κεφάτη και δροσερή να μας ταξιδεύει στις χαρούμενες μουσικές των 60'ς του Μανώλη Χιώτη και να μας μαθαίνει πως χορεύεται το μάμπο. Αν πάλι προτιμάτε τη disco, την pop και την rock n' roll σκηνή, συνωμοτήστε με του Wedding Singers, την αγορίστικη μπάντα που ζει για να κάνει πάρτι και θυμηθείτε μαζί τους τις επιτυχίες των '80s και '90s.
Με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz να έχουν δώσει ήδη το δυναμικό παρόν αποθεώνοντας την με πολλά χειροκροτήματα και λουλούδια, όπως ο Γιάννης Λάτσιος με τον Σπύρο Σούλη και τηνΧριστίνα Πολίτη, η Βίκυ Καγιά με τον Νίκο Κριθαριώτη, η παρέα του Δέστε τους, Μαρία Ηλιάκη, Νίκος Μουτσινάς,Κατερίνα Καινούριου, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Νίκος Παπαδάκης, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Μιχάλης Μαρίνος με την Μυρτώ Κοντοβά, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, η Αγγελική Λάμπρη με την Άννα Κουρή, όλα δείχνουν πως το ρολόι της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα έχει χτυπήσει ήδη "Δώδεκα" ακριβώς.