Η playmate Σύλβια Παπαδάκη κάνει καριέρα στην Νέα Υόρκη

Η playmate Σύλβια Παπαδάκη κάνει καριέρα στην Νέα Υόρκη

Η σέξι Σύλβια Παπαδάκη κάνει στην Αμερική το όνειρό της πραγματικότητα. Όπως αποκαλύπτει η ζωή στο εξωτερικό κρύβει πολλές εκπλήξεις και η αντιμετώπιση είναι ιδιαίτερα καλή ως Ελληνίδα με φοβερό sex appeal.

Η πρώην playmate, Σύλβια Παπαδάκη εδώ και ενάμιση μήνα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου δουλεύει ως μοντέλο. «Έχω υπογράψει συμβόλαιο με ένα πρακτορείο μοντέλων που με πιστεύει πάρα πολύ και τα πράγματα μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ θετικά» δηλώνει αποκλειστικά στην R. Η ίδια ήθελε πολύ να κάνει αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, αφού τα πράγματα όπως δηλώνει δεν είναι και τόσο καλά στην Ελλάδα.

Η απόφασή της είχε παρθεί από το καλοκαίρι και μετά τις διακοπές της ετοίμασε βαλίτσες και αμέσως έφυγε για να κατακτήσει το όνειρό της. Στην προσωπική της ζωή μπορεί να μην ξεκαθαρίζει εάν είναι μόνη αλλά το ρεπορτάζ μας κάνει λόγο για μια μακροχρόνια σχέση που έχει και στηρίζει αυτή την απόφασή της. Στις δηλώσεις της το καυτό μοντέλο περνάει την αισιοδοξία αλλά και την σιγουριά για αυτό το βήμα της. «Στη Νέα Υόρκη ήρθα στα μέσα Οκτωβρίου. Κάνω πολλά casting και έχω ήδη κλείσει κάποιες δουλειές. Θα επιστρέψω Ελλάδα λίγες μέρες και μετά θα πάω στο Miami. Μένω στο Soho, έχω γνωρίσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο και βγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ: στο Boom Boom Room, που έχει την καλύτερη θέα της πόλης, στο Electric Room για ροκ καταστάσεις και στο Provocateur για χορό ως το πρωί. Είμαι εθισμένη στο φαγητό του Café Habana, απέναντι από το οποίο μένω, στο μπέργκερ του Balthazar και στα cupcakes τoυ Magnolia».

Αφού έκανε ένα πέρασμα; Από Τουρκία και Μιλάνο είδε ότι οι ευκαιρίες ήταν ναι μεν περισσότερες από την χώρα μας αλλά δε την άφηναν ικανοποιημένη. Ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια στην Ελλάδα επέλεξε την δύσκολη αγορά της Αμερικής και τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι θα μείνει για να κάνει όλα αυτά που χρειάζεται ώστε να έχει ολοκληρώσει την προσπάθειά της. Οι γνωριμίες που έχει κάνει είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και δε μπορεί εύκολα να εμπιστευτεί τον οποιοδήποτε.

Όσον αφορά στο πώς συμπεριφέρονται σε μια όμορφη Ελληνίδα της κρίσης οι Νεοϋορκέζοι; «Μου την πέφτουν πολύ σπάνια στους δρόμους. Είναι όλοι πολύ απασχολημένοι με τις δουλειές τους. Στα casting τους αρέσει όταν λέω ότι είμαι Ελληνίδα, αλλά πραγματικά ενθουσιάζονται όταν ακούνε πως κατάγομαι από την Κρήτη, την οποία έχουν στο μυαλό τους ως ένα μαγικό μέρος. Δε φαίνεται να έχουν ακούσει για την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας. Ούτε να γνωρίζουν πολλά μοντέλα από Ελλάδα». Σε παλαιότερες συνεντεύξεις που είχε δώσει η Σύλβια είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την επιθυμία της να δουλέψει στο εξωτερικό.