Johnny Depp & Vanessa Paradis: Στα πρόθυρα του χωρισμού

Johnny Depp & Vanessa Paradis: Στα πρόθυρα του χωρισμού

Η ζωή τελικά δεν αντιγράφει τα παραμύθια, καθώς το πιο αγαπημένο μας ζευγάρι φαίνεται πως οδεύει προς χωρισμό μετά από 14 χρόνια.

Γνωρίστηκαν το 1998, στα γυρίσματα της ταινίας «Η Ένατη Πύλη», ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και μέχρι σήμερα αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα και δεμένα ζευγάρια της showbiz. Να όμως που η φθορά που επέρχεται πολλές φορές στις σχέσεις, και ιδιαίτερα στις μακροχρόνιες, επηρέασε και τη 14χρονη σχέση του Johnny Depp και της Vanessa Paradis, με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες οι φήμες για έναν επικείμενο, οριστικό χωρισμό να είναι πιο βάσιμες από ποτέ.

Οι πηγές θέλουν το ζευγάρι να τσακώνεται συνέχεια εδώ και αρκετό καιρό και τον Depp να έχει ζητήσει ήδη νομικές συμβουλές για το πώς να διαχειριστεί τον χωρισμό.

«Οι άνθρωποι γύρω του ανησυχούν για το πως αντιμετωπίζει την κατάσταση, μιας και αυτός και η Vanessa είναι τόσο «σπασμένοι» αυτές τις μέρες», αναφέρουν οι πηγές.

Αυτές οι δηλώσεις, ωστόσο έρχονται σε σύγκρουση με τις γεμάτες έρωτα και αγάπη δηλώσεις του ίδιου του Depp πριν λίγο καιρό σχετικά με την Paradis και τη σχέση τους. Ένα άτομο από το κοντινό περιβάλλον του Johnny πάντως τις δικαιολογεί λέγοντας πως «O Johnny δεν χειρίζεται τίποτα σωστά αυτή τη στιγμή».

Κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν πως ο ηθοποιός έχει απευθυνθεί ήδη σε δικηγόρους ώστε να μάθει πως μπορεί να χωρίσει με την Γαλλίδα σύντροφό του με τον καλύτερο τρόπο, καθώς δεν είναι παντρεμένοι. Συγκεκριμένα οι πηγές αναφέρουν:

«Ο Johnny έχει αρχίσει να επικοινωνεί με δικηγόρους, πιθανότατα για να συζητήσει με διακριτικό τρόπο το πως μπορεί να τελειώσει τη σχέση. Δεν είναι παντρεμένοι αλλά είναι μαζί χρόνια και έχουν αποκτήσει παιδιά, έτσι δεν πρόκειται για έναν απλό χωρισμό. Ο Johnny είναι εξαιρετικά ταλαντούχος στην υποκριτική αλλά δεν είναι ικανός να κρύψει το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα τελευταία».

Στην ιστορία εμπλέκεται και ένα τρίτο πρόσωπο, καθώς τον περασμένο Απρίλιο ένα γαλλικό περιοδικό δημοσίευσε στο εξώφυλλό του μια φωτογραφία του Depp ο οποίος φαινόταν να φιλά μια άλλη γυναίκα. Στη πορεία αποκαλύφθηκε πως η γυναίκα αυτή ήταν η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ηθοποιού, Robin Baum. Η Baum μάλιστα ήταν και αυτή που είχε συνοδεύσει τον Depp στην τελετή απονομής αστεριού στην Penelope Cruz στο Hollywood Walk of Fame, ενώ η Vanessa Paradis βρισκόταν στο σπίτι τους στη Γαλλία με τα δύο παιδιά τους. Η ίδια η Baum, πάντως, δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

Η τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού μαζί ήταν τη Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπου και εθεάθησαν στο Los Angeles μαζί με τα παιδιά τους, τη 12χρονη Lily-Rose και τον 9χρονο Jack, και τη μητέρα του Depp, Betty Sue.

Έκτοτε η Vanessa εμφανίζεται παντού μόνη της, με τελευταία της εμφάνιση τη χτεσινή, όπου η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια βγήκε για ψώνια με την κόρη της, στο The Grove του West Hollywood. Εμφανώς «σκοτεινιασμένη», απεριποίητη και δείχνοντας πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της, η Paradis ήταν εμφανές πως δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση. Η 12χρονη Lily-Rose από την άλλη, φαίνεται πως έχει πάρει τα καλύτερα στοιχεία από τους γονείς της και δεν θα μας κάνει εντύπωση αν τη δούμε σε λίγα χρόνια στις πασαρέλες.