Η Kristen Stewart και ο Garrett Hedlund είναι «Στον Δρόμο»

Η Kristen Stewart και ο Garrett Hedlund είναι «Στον Δρόμο»

Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία «On The Road», την πρώτη μεταφορά στον κινηματογράφο του θρυλικού βιβλίου του Jack Kerouac.

Το μυθιστόρημα του Jack Kerouac που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά, αυτή των beatniks, και θεωρήθηκε ως ένα από τα 100 καλύτερα μυθιστορήματα της αγγλικής γλώσσας από το 1923 μέχρι και το 2005, μεταφέρεται επιτέλους και μετά από φήμες χρόνων, στην μεγάλη οθόνη.

Το «On The Road» διηγείται την ιστορία δυο φίλων που ταξιδεύουν κατά μήκος και πλάτος της Αμερικής σε αναζήτηση περιπέτειας, αλκοόλ, γυναικών αλλά και ενός βαθύτερου νοήματος της ζωής τους. Η αναμονή για την μεταφορά του στον κινηματογράφο ήταν μεγάλη, αλλά πλέον η ταινία βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής και πρόσφατα κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dean Moriarty, του κολλητού φίλου του Kerouac στο βιβλίο, έχει αναλάβει ο Garrett Hedlund (που πρωταγωνίστησε τελευταία στο «Tron») ενώ τον ρόλο του φίλου του Sal Paradise, που υποτίθεται πως είναι ο ίδιος ο Kerouac που αφηγείται και την ιστορία, τον παίζει ο Sam Riley. Όσο για την γυναίκα του Moriarty, Marylou, με την οποία συνεχώς χωρίζει και τα ξαναφτιάχνει, αυτή δεν ua είναι άλλη από την Kristen Stewart.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Walter Salles («Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας») και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2011.