Μαριέττα Χρουσαλά - Λέο Πατίτσας: H σχέση αυτή κρύβει πολύ έρωτα και πάθος

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέο Πατίτσας: H σχέση αυτή κρύβει πολύ έρωτα και πάθος

Στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΟΚ μίλησε η παρουσιάστρια-πρώην μοντέλο Μαριέττα Χρουσαλά και αναφέρθηκε στον έγγαμο βίο της με τον Λέοντα και τα πλεονεκτήματα που κερδίζει καθημερινά στο πλάι του.

"Ο Λέο με κερδίζει καθημερινά με την συμπεριφορά του. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε τον ξεχώρισα για την ευγένεια και τους τρόπους του... Είναι πραγματικός τζέντλεμαν, έχει στοιχεία που δε διαθέτουν πολλοί άντρες και μου κάνει εντύπωση πόσο προνοητικός είναι" εξομολογήθηκε η ίδια. Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στις τριβές και το άγχος της ημέρας. "Δεν έχει τύχει να τσακωθούμε μέχρι τώρα. Είμαστε και οι δύο πολύ ήπιων τόνων άνθρωποι και αν ακόμα διαφωνήσουμε για κάτι θα το συζητήσουμε", εξήγησε.

Το όμορφο κορίτσι μίλησε ακόμα για την τηλεόραση και υποστήριξε ότι της λείπει πολύ. "Μου λείπει η τηλεόραση επειδή ήταν το αντικείμενο των σπουδών μου. Είναι κάτι που με ευχαριστούσε και μου άρεσε πολύ. Η τηλεόραση υπήρχε στην καθημερινότητα μου για τρία χρόνια, όποτε και μόνο γι' αυτό μου λείπει. Αντιλαμβάνομαι ότι πια τα πράγματα στην τηλεόραση είναι πολύ δύσκολα και δεν υπάρχει χώρος για όλους μας", ανέφερε . Τι ήταν αυτό που την έκανε να πει αυτό τον άντρα θέλω να τον παντρευτώ ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο; "Με τον Λέοντα περνάμε πολύ καλά μαζί. Γελάμε διασκεδάζουμε, μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Η ομορφιά ύστερα από δέκα χρόνια θα φύγει. Αυτό που έχει σημασία είναι να περνάς καλά μαζί του στην καθημερινότητα και αυτό για εμένα και τον Λέοντα ισχύει". Όσον αφορά το κεφάλαιο ζήλεια η Μαριέττα τόνισε: "Με ζηλεύει όσο τον ζηλεύω κι εγώ. Η ζήλια, όταν δεν ξεπερνάει τα όρια, μπορεί να είναι και κολακευτική, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι για να σε ζηλεύει τον ενδιαφέρεις ακόμα".