Γέννησε με καισαρική η Λίνα Σακκά ένα πανέμορφο αγοράκι

Γέννησε με καισαρική η Λίνα Σακκά ένα πανέμορφο αγοράκι

Η ωραιότερη στιγμή στην ζωή της έγινε πράξη και η γέννηση του πρώτου της παιδιού είναι γεγονός. Η όμορφη ηθοποιός κρατάει από το πρωί της Δευτέρας στην αγκαλιά της το γιο της που οι πληροφορίες που έρχονται λένε ότι μοιάζει στον πατέρα της.

Μαμά για πρώτη φορά λοιπόν έγινε η Λίνα Σακκά το πρωί της Δευτέρας, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το μωρό ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή, στις 11.30 π.μ. το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2012 ενώ το βάρος του ήταν 3650 γραμμάρια. Η γνωστή ηθοποιός γέννησε στο μαιευτήριο «ΡΕΑ» της Λεωφόρου Συγγρού ενώ μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας. Η Λίνα μπήκε στο μαιευτήριο την Κυριακή το βράδυ και αφού ηρέμησε οδηγήθηκε στο χειρουργείο περίπου στις 09.30 το πρωί όπου και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να έρθει στον κόσμο ο μικρός.

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της, Μάρκος Καραμάνης, είναι μαζί περίπου ένα χρόνο και ο σεβασμός είναι το συστατικό που έχει κρατήσει αυτή την σχέση τόσο δυνατή και όμορφη. Δεκάδες ανθοδέσμες και αρκουδάκια έχουν γεμίσει το δωμάτιο της Λίνας Σακκά που την Παρασκευή ή το Σάββατο θα βγει από το μαιευτήριο. Δίπλα της η οικογένεια της αλλά και ο σύντροφός της που όπως πληροφορηθήκαμε του μοιάζει ο γιός. Να ευχηθούμε να είναι δυνατό και υγειές το παιδάκι τους και να το χαίρονται.